Agrigento – român de 22 de ani găsit împușcat în cap pe un câmp între localitățile Naro și Camastra. Se presupune sinucidere.

Corpul fără viață al unui tânăr păstor român de doar 22 de ani a fost găsit în dimineața zilei de 20 ianuarie, 2017, pe un câmp între localitățile Naro și Camastra, provincia Agrigento. Tânărul, relatează anchetatorii, avea o rană la cap provocată de o împușcătură, iar pe corpul său s-a găsit un pistol de calibrul 7,65.

Inspecția cadavrului a fost efectuată deja ieri, de către echipa de la Criminalistică, scrie site-ul Agrigento Notizie, iar pentru anchetatori nu rămâne niciun dubiu că tânărul nostru concetățean s-a sinucis. Aceștia au declarat că au găsit dovezi de necontestat în jurul stânei, unde acesta lucra, cum că tânărul și-ar fi luat viața singur folosind pistolul găsit la locul crimei.

Rămâne de clarificat, însă, cum a ajuns conaționalul nostru în posesia acestui pistol. Arma a fost sechestrată și se continuă investigația pentru a se stabili proveniența acesteia.