Al Bano, mesaj pentru români: „Agresivitatea acestui virus are gustul morții. Stați acasă!”

Cântărețul Al Bano, care ar fi trebuit să concerteze alături de Romina sâmbătă, 23 mai, la București, a transmis un video mesaj românilor: „Dacă stați acasă nu-i dați posibilitatea virusului să vă atace. Agresivitatea lui are gustul morții”.

Concertul cuplului Al Bano și Romina de la Sala Palatului a fost amânat pentru luna februarie a anului viitor, din cauza pandemiei de coronavirus. Cântărețul și compozitorul italian a împlinit recent 77 de ani, dar aniversarea i-a fost umbrită de pierderea unui bun prieten, Mariano, răpus de coronavirus.

Chiar dacă nu a reușit să apară în fața românilor pe scenă, Al Bano Carrisi a hotărât totuși să transmită acestora un mesaj video unde s-a adresat îndeosebi persoanelor în vârstă. Iată ce a spus cântărețul italian în video publicat de TVR:

„Bună, tuturor! Sunt Al Bano și, cum eu iubesc poporul român, simt nevoia și trebuie să lansez un mesaj foarte precis: acest virus nenorocit ne-a dat de furcă, dar mai mult decât atât, a cauzat multe probleme în toate țările lumii. În Italia am reușit să ne salvăm doar atunci când am înțeles agresivitatea acestui virus.

Așa că vă rog pe voi, românii, stați acasă!

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Dacă stați acasă nu-i dați posibilitatea virusului să vă atace. Pentru că nu știți cum se împrăștie, cine îl are și cum se propagă, dar el e mereu gata să vă atace. Iar agresivitatea lui are gustul morții. Nimeni nu merită să moară din cauza unui virus. Deci, haideți să ne salvăm! Să stăm acasă, pentru că ne facem nouă înșine o favoare. Cu cât stăm mai mult acasă, cu atât mai puține ocazii va avea virusul să ne atace.

Vă transmit o îmbrățișare și multă fericire!”.

VIDEO AICI.