Alessandria: femeie română de 48 de ani înjunghiată fără milă și ucisă de fostul soț, un bărbat albanez

Elena Seprodi, 48 de ani. Sursa foto: Ansa.it

Tragedia a avut loc în jurul orei 15.00 de astăzi, 15 septembrie 2017, în localitatea Casale Monferrato, unde o femeie română de 48 de ani a fost înjunghiată mortal de fostul soț, un bărbat albanez de 49 de ani. Locul crimei, un apartament care aparține bărbatului albanez, pe nume Kujtim Hasanaj, dar unde conaționala noastră, Elena Seprodi, a rămas să locuiască după despărțirea de acesta.

Crima a avut loc în urma unor discuții aprinse iar din primele relatări ale autorităților reiese că cearta a pornit de la neplata unor facturi la întreținere din partea bărbatului albanez, relatează ziarul La Repubblica.

Țipetele femeii s-au auzit pe toată strada atunci când Kujtim a luat cuțitul în mână și a început să o înjunghie, au relatat persoanele care se aflau în acele momente la sediul Protecției Civile de pe aceeași stradă. Câțiva agenți de poliție din zonă au înțeles că se întâmplă ceva rău și au încercat să pătrundă în apartament dar ușa era blocată.

La scurt timp au sosit și carabinierii care au intrat cu forța în locuință și au găsit corpul Elenei pe podea, într-o baltă de sânge, iar fostul său soț se afla lângă ea, în stare de agitație. Carabinierii l-au dus pe Kujtim Hasanaj la unitate pentru interogatoriu, urmând ca procuratura din Vercelli să facă o amplă anchetă asupra acestei crime.

Elena Seprodi și Kujtim Hasanaj, de 25 de ani în Italia, se pare că erau separați de ceva vreme și aveau un fiu împreună care este deja adult.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Vă reamintim, ca de obicei, datele de contact la care trebuie să apelați pentru a denunța astfel de cazuri de violență asupra femeilor înainte să devină o tragedie, fie că sunteți victimă sau sunteți doar martor: