Alessandria – muncitor român de 36 de ani mort în accident muncă la Garbagna

Un bărbat român în vârstă de 36 de ani, Cătălin Ursu, rezident în localitatea San Sebastiano Curone, a murit astăzi, 29 iunie 2017, într-un accident de muncă în fracțiunea Bagnara din localitatea Garbagna, în timp ce conducea un motostivuitor.

Din primele informații reiese că bărbatul se afla la bordul unui motostivuitor telescopic și, din cauze necunoscute încă, a pierdut controlul utilajului, ieșind de pe drum și răsturnându-se într-o râpă adâncă de 5 metri din apropierea sediului firmei unde lucra.

Tentativele medicilor de pe ambulanță de a-l resuscita pe conaționalul nostru au fost în van, Cătălin a murit pe loc în urma rănilor provocate de răsturnarea utilajului, relatează site-ul postului de radio Radio Gold.

Motostivuitorul a fost sechestrat de autorități iar Carabinierii, în colaborare cu inspectoii de la SPRESAL (Servizio di Prevenzione e Sicurezza negli Ambienti di Lavoro) vor reconstrui cu precizie dinamica accidentului pentru a descoperi motivul care a dus la această tragedie.