Alex, ucis în Italia: Arestat un al doilea bărbat care era în mașina din care s-au tras focurile de armă

În cazul omorului tânărului Alexandru Ivan, în vârstă de 14 ani, forțele de ordine italiene au arestat un al doilea suspect. Dino Petrov, în vârstă de 33 de ani, a fost reținut după ce s-a ascuns patru zile la domiciliul unei mătuși.

Acesta este acuzat de implicare în uciderea lui Alexandru Ivan, care a fost împușcat mortal în piept în parcarea stației de metrou Pantano de la periferia Romei, relatează La Repubblica.

Dino Petrov, care are antecedente penale, este învinuit că l-a lovit cu capul în gură pe tatăl vitreg al lui Alexandru Ivan într-o altercație la un bar, cu doar două ore înainte de tragicul incident.

După incidentul din bar Dino Petrov și Tiberiu Măciucă, tatăl vitreg al băiatului, s-au întâlnit însoțiți de rude, pentru o reglare de conturi. Din mașina grupului Petrov au fost trase focuri de armă care l-au ucis pe Alexandru Ivan, de 14 ani.

Încă nu este clar cine a tras focul de armă fatal, iar carabinierii continuă să caute încă doi suspecți care au fost văzuți împreună cu cei doi arestați în seara crimei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Acesta este al doilea arest efectuat de procuratura din Velletri, suspectul fiind acuzat de complicitate la omor.

Potrivit anchetatorilor, Dino Petrov, în vârstă de 33 de ani – și nu 30, cum s-a menționat anterior – este verișorul lui Corum, primul suspect reținut în acest caz. Amândoi se aflau în aceeași mașină în noaptea în care Alexandru Ivan a fost împușcat.