Alexandru, mort în Italia nevinovat. O mașină i-a curmat viața în mod brutal

Tânărul român care a decedat în dimineața de luni, 11 septembrie la Mirano, lângă Veneția, se numea Bogdan Alexandru Furis, informează Il Gazzettino.

Conaționalul nostru se deplasa pe motocicletă când o mașină l-a lovit puternic și i-a curmat viața în mod dramatic, la numai 31 de ani pe care i-ar fi împlinit pe 18 septembrie.

Accidentul, care a avut loc în jurul orei 8:30, s-a produs pe strada Cavin di Sala, la intersecția cu strada Bianchi.

Captură de ecran 2023-09-12 100752
Bogdan Alexandru, mort în Italia într-un tragic accident. Sursa foto: Il Gazzettino

Alexandru era rezident în localitatea Olmo din comuna Martellago și călătorea pe motocicleta sa în direcția Santa Maria di Sala.

Din nefericire, o mașină, condusă de un tânăr de 27 de ani cu inițialele Z.G., a pătruns pe drumul principal dintr-o stradă laterală, fără să acorde prioritate de trecere.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Deși motociclistul român a încercat să frâneze, coliziunea a fost inevitabilă.

Captură de ecran 2023-09-11 120535
Imagine de la locul accidentului în care a murit Bogdan Alexandru

Cazul a stârnit o tristețe profundă în rândul comunității locale, mulți exprimându-și compasiunea și sprijinul pentru familia îndoliată a lui Alexandru Bogdan.

Născut în Craiova, Alexandru a ajuns în Italia împreună cu mama sa în 1999. Împreună cu ea și cu tatăl său vitreg, Renzo Germin, au locuit o vreme în via Don Berti din Maerne, unde tânărul a urmat școala primară și gimnazială.

În ultimii ani, Alexandru a locuit în Olmo, împreună cu tatăl său vitreg, în timp ce mama sa, care lucrează ca estetista la un hotel din Veneția, locuiește în centrul orașului.

După finalizarea studiilor, a lucrat la „Speedline” în S. Maria di Sala, acolo unde se îndrepta și în dimineața când a avut loc tragicul accident.

Tânărul era pasionat de sport, având o deosebită afinitate pentru fotbal (fiind un mare fan Juventus), tenis și ciclism. Mai mult, era un mare iubitor de mașini, deținând un model sport Audi TT coupé și o motocicletă Ducati.

„Vesel, generos, iubit și respectat de toți. Acesta a fost fiul meu, viața mea. Acum trebuie să fiu puternică pentru el”, a spus Maria Barbu, mama tânărului român.

„Un băiat minunat, mereu amabil, de ajutor și foarte grijuliu cu mine”, l-a caracterizat și Renzo Germin, tatăl său vitreg.

Pe măsură ce ancheta avansează, se speră că detaliile vor oferi răspunsuri și, eventual, măsuri pentru a preveni astfel de tragedii în viitor.