Un alt bloc cuprins de flăcări în Italia, toate locuințele din imediata apropiere au fost evacuate

Incendiu la Torino, în cursul dimineții de vineri, 3 septembrie, într-o clădire din apropierea gării Porta Nuova. Flăcările s-au declanșat de la etajele superioare și în scurt timp un nor mare de fum s-a ridicat spre cer. Toate locuințele din imediata apropiere au fost evacuate.

Incendiul a avut loc în Piazza Carlo Felice, în fața gării menționate, cu puțin înainte de ora 11:00. Flăcările au învăluit imediat acoperișul clădirii și sunt informații că la etajele de mai jos sunt apartamente unde au loc lucrări de renovare. Clădirea găzduia până acum câțiva ani un hotel, Jolly Ligure, iar în prezent sunt apartamente locuite, inclusiv la mansardă, considerate de lux.

Incendiu la Torino. Foto: ANSA

Numeroase echipe de pompieri sunt prezente la fața locului și multe persoane din clădirile adiacente au fost evacuate, inclusiv magazinul Decathlon din zonă. În tot centrul orașului se simte un miros intens de fum.

Deocamdată nu există știri despre cauza care a dus la declanșarea incendiului și nici că ar exista victime. O femeie, proprietara unui apartament, s-a simțit rău probabil din cauza fricii și a avut nevoie de intervenția personalului medical.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

O clădire de locuinţe cu 20 de etaje a fost distrusă de un incendiu uriaş la Milano, duminică, 29 august. Aproximativ 70 de familii locuiau în imobil. Nu au existat victime.