Italia: Un alt mare aeroport italian anunță zboruri către România începând din luna iunie

Aeroportul orașului Genova din Italia a anunțat o nouă legătură aeriană cu Bucureștiul.
Traseul spre capitala României va deveni operativ începând cu data de 21 iunie 2018 și va fi efectuat de compania Ernest Airlines, informează Genova24.

Noile zboruri pe ruta Genova-București vor începe pe 21 iunie și vor continua pe tot parcursul anului. Vor fi efectuate de două ori pe săptămână (luni și vineri), de compania Ernest Airlines iar avionul utilizat va fi un Airbus modern, A320, cu 180 de locuri.

„Cu acest nou zbor, Liguria se conectează cu o altă capitală importantă europeană” – a comentat Paolo Odone, președintele aeroportului din Genova – „este o noutate importantă pentru noi. Suntem încrezători că românii din Liguria și Piemonte vor aprecia mult acest traseu. (…)  Și nu numai asta, datorită zborurilor companiei Ernest Airlines va fi posibil să plecați din București pentru a vă îmbarca într-o croazieră din porturile din Liguria. În cele din urmă, merită remarcate și avantajele pentru companiile din Liguria, care, mulțumită acestui nou zbor direct, vor putea să-și înmulțească oportunitățile de afaceri cu România.”