Săptămâna reducerilor de Black Friday la Amazon Italia se încheie astăzi. Iată ultimele oferte!

Începând cu 21 noiembrie, 2016, timp de o săptămână, până pe data de 28 noiembrie, colosul cumpărăturilor online Amazon, oferă mii și mii de produse la preț redus pentru toate gusturile și toate buzunarele.

Amazon cea mai mare companie de comerț online cu amănuntul care se află pe piață americană din 1994 și din 1995 a fost lansată și online. Inițial, Amazon vindea cărți online, ca mai apoi să se extindă cu casete VHS, DVD, CD-uri cu muzică și multe alte categorii, câștigându-și renumele prin rapiditatea cu care expediază produsele la destinație, seriozitate și respect față de clienții săi și față de vânzătorii care au decis să lucreze cu Amazon.

Perioada acestor reduceri va coincide cu binecunoscutele deja sărbători comerciale Black Friday și Cyber Monday, aducând pasionaților de shopping online o mulțime de oferte împărțite astfel:

  • oferte zilnice: valabile doar 24 de ore;
  • oferte bliț: valabile doar câteva ore;
  • oferte în vitrină: valabile mai mult de 24 de ore.

Noi vă prezentăm pe această pagină câteva dintre cele mai interesante oferte ale zilei, ca mai apoi să revenim zilnic cu alte oferte noi, însă puteți urmări toate ofertele din această săptămână și direct pe site-ul Amazon aici.

       
       
       
       
       
       

Pentru a putea cumpăra, trebuie să vă înregistrați pe site-ul Amazon aici și să introduceți adresa la care doriți să primiți produsele comandate și, de asemenea, să conectați un card bancar la contul Amazon. Cardul poate fi și de tip Postepay sau orice alt tip de card reîncărcabil, nu e nevoie să folosiți cardul bancar conectat la contul dumneavoastră, deși Amazon este unul dintre cele mai sigure și mai serioase magazine online din lume.