Ambasada României în Italia: Sesiune de informare pe tema pensiilor comunitare organizată de atașatul pe probleme de muncă

Ambasada României în Italia anunță, printr-o postare publicată marți, 6 octombrie 2020, pe pagina Facebook a instituției, organizarea unei sesiuni de informare online care va avea ca temă principală de discuție pensiile comunitare. Sesiunea va fi condusă de Biroul atașatului pe probleme de muncă și sociale din cadrul Ambasadei.

„Vineri, 9 octombrie 2020 ora 18.00, Biroul atașatului pe probleme de muncă și sociale din cadrul Ambasadei Romaniei în Italia organizează o sesiune de informare online pe tema pensiilor comunitare. Platforma utilizată este Cisco Webex Meetings”, se precizează în anunț.

Instituția română îi roagă, de asemenea, pe cei care doresc să ia parte la acest eveniment online să confirme participarea prin e-mail și să țină cont că numărul de persoane care pot participa este limitat.

„Pentru o buna desfășurare a discuțiilor, avem rugămintea să ne transmiteți un email de confirmare a participării pe adresele de email roma.social@mae.ro și roma.social1@mae.ro, până la data de 8 octombrie 2020, orele 18.00, urmând ca ulterior să primiți datele de conectare. Numărul maxim de participanți permis este de 60 de persoane, confirmarea fiind făcută în ordinea sosirii cererilor de participare. Totodată, în cazul în care aveți anumite întrebări/situații punctuale pe care doriți să le discutați în cadrul sesiunii online, vă rugăm să le precizați în emailul de confirmare pe care îl trimiteți”, se mai arată în comunicat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Te-ar mai putea interesa: