Ambasada României în Italia și Consulatul de la Torino: sesiune pe teme legate de domeniul muncii și securității sociale

Biroul atașatului pe probleme de muncă și sociale din cadrul Ambasadei României în Italia, cu sprijinul Consulatului General al României la Torino, organizează joi, 22 octombrie 2020, o sesiune de informare online pe teme legate de domeniul muncii și securității sociale, dedicată cetățenilor români rezidenți în Piemonte, Liguria și Valle d’Aosta.

Persoanele interesate să participe sunt rugate să trimită un e-mail la adresa torino@mae.ro, până la data de 21 octombrie 2020, orele 18.00, urmând ca ulterior să primească datele de conectare. Numărul maxim de participanți permis pe platformă este de 60 de persoane, iar confirmarea participării se face în ordinea sosirii cererilor de participare.

- Continuarea după publicitate -

În cazul în care aveți anumite întrebări/situații punctuale pe care doriți să le discutați în cadrul sesiunii online, vă rugăm să le precizați în emailul de confirmare pe care îl trimiteți.