Ana Maria, moartă în Italia. Omagiată de colegii italieni: „Suntem fără cuvinte”

Ana Maria Botezatu, o tânără mamă româncă, în vârstă de 29 de ani, și-a pierdut viața într-un accident rutier cumplit ce a avut loc duminică seara, 8 octombrie, la Levizzano di Castelvetro, în provincia Modena.

Conform publicației Il Resto del Carlino, femeia, angajată recent la barul Caffè Moro din Scandiano, este amintită de colegi și prieteni ca o persoană veselă, muncitoare și responsabilă.

Incidentul s-a produs pe Via Sapiana în jurul orei 19:00, când camioneta condusă de soțul ei, în vârstă de 38 de ani, s-a izbit de un stâlp.

700-2023101011326
Ana Maria Botezatu și camioneta în care și-a pierdut viața. Sursa foto: Il Resto del Carlino

Bărbatul a suferit răni ușoare și a fost transportat la spitalul din Baggiovara, în timp ce pentru Ana Maria, aflată pe scaunul pasagerului, impactul a fost fatal. Ea a murit în urma rănilor grave pe care le-a suferit.

Niciun alt vehicul în tranzit nu a fost implicat în tragicul eveniment, dar scena i-a șocat profund pe toți martorii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cei care au cunoscut-o pe Ana Maria, mamă a doi copii mici, i-au adus un omagiu emoționant.

Colegii săi de la Caffè Moro, unde lucra doar de câteva săptămâni, sunt înmărmuriți de ce i s-a întâmplat:

„Suntem cu toții fără cuvinte”, au declarat proprietarii Vincenzo Celato și Roberta Tosi, care și-au exprimat tristețea profundă și au transmis condoleanțe familiei. În semn de doliu, Caffè Moro a rămas închis luni, 8 octombrie.

Giulia Saccani, proprietara vinotecii „Astolfo sulla Luna”, unde Ana Maria lucrase anterior în bucătărie pentru câteva luni, a amintit-o pe aceasta ca pe o „fată plină de viață și o mare lucrătoare”.

„Era radioasă și plină de viață, venea mereu zâmbind la muncă”, a adăugat Saccani.

Într-un mesaj, primarul localității Scandiano, Matteo Nasciuti, s-a alăturat durerii familiei și a exprimat suportul administrației locale în aceste momente tragice:

„Administrația locală din Scandiano se alătură durerii familiei pentru o viață întreruptă prea devreme, oferindu-ne disponibilitatea pentru orice eventualitate, dar respectând durerea profundă a acesteia.”