Ancona – proprietarul român al unui bar din via Giordano Bruno, bătut și jefuit de un cetățean pakistanez

Un bărbat român în vârstă de 43 de ani, proprietarul unui bar situat în via Giordano Bruno din Ancona, a fost bătut și jefuit de un cetățean pakistanez de 23 de ani chiar în seara zilei de Paște, 16 aprilie 2017.

Din primele relatări reiese că tânărul pakistanez a intrat în bar cu puțin înainte de închidere și a început să agreseze verbal clienții, cu intenția de a-i face să plece din bar și de a rămâne singur cu proprietarul. Nereușind să obțină ceea ce voia, infractorul s-a îndepărtat de bar iar proprietarul a decis să închidă localul și să plece acasă la puțin timp după incident.

Însă, după închiderea barului, în timp ce se îndrepta spre casă, conaționalului nostru i-a ieșit din nou în cale infractorul pakistanez care, întâi a încercat să-i fure portofelul cu încasările din acea zi și apoi, văzând că nu reușește, a început să-l lovească pe bărbatul român cu pumnii, punându-l la pământ și fugind cu portofelul acestuia.

Din fericire, chiar în acel moment trecea prin zonă o patrulă a Poliției Locale care a observat infractorul fugind înspre piazza Ugo Bassi. Agenții de poliție au urmărit tânărul pakistanez, reușind să-l prindă în scurt timp.

Odată prins, agenții de poliție l-au percheziționat și au găsit asupra sa portofelul conaționalului nostru care conținea documentele acestuia și circa 300 de euro, corespunzând încasărilor din acea zi din localul său.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Bărbatul român a suferit răni ușoare în urma agresiunii care se vor vindeca în patru zile, în timp ce cetățeanul pakistanez a fost reținut pentru a fi prezentat în fața unui judecător mâine, 19 aprilie 2017, însoțit de avocata Laura Versace, relatează ziarul online Ancona Today.

Distribuie acest articol