Andreea, dispărută fără urmă în Italia: „Se caută mai degrabă un corp decât o persoană vie”

Autoritățile au efectuat joi, 13 aprilie 2023, pe șoseaua Montecarottese, unde a dispărut românca Andreea Rabciuc în urmă cu peste un an, noi verificări privind distanțele pe care le-ar fi parcurs tânăra în noaptea dispariției sale.

„Nu sunt vești despre ea de 13 luni și acum se caută mai degrabă un corp neînsuflețit decât o persoană vie”, a menționat Ancona Today.

Procurorul Irene Bilotta s-a aflat astăzi pe strada Montecarottese, pe care Andreea Rabciuc ar fi parcurs-o înainte de a dispărea fără urmă, după ce a părăsit în zorii zilei de 12 martie 2022, după o ceartă cu iubitul ei, Simone Gresti, rulota unde petrecuse noaptea cu prietenii.

Alături de procuror s-au aflat și două colaboratoare de-ale sale. Au parcurs anumite trasee pe jos, altele cu mașina, calculând secundele și minutele de la un loc la altul, reconstituind parțial seara dispariției și declarațiile celor care au fost cu Andreea în acea seară.

Scopul a fost de a găsi urme și indicii care să ajute la înțelegerea destinului tinerei românce care locuia în Jesi împreună cu mama sa. Verificarea zonei de către procuror a durat câteva ore.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Andreea Rabciuc avea 27 de ani și fusese campioană la tir

photo_2023-04-13_19-41-01
Andreea Rabciuc, dispărută în Italia în luna martie 2022

Ea a fost văzută ultima dată pe 12 martie, la 7:00 dimineaţa. A plecat în grabă de la o petrecere, care a avut loc într-o rulotă, în Montecarotto, o zonă rurală din provincia Ancona. Tânăra s-ar fi certat toată noaptea cu logodnicul italian, apoi i-a trimis un mesaj audio fostului iubit.

La 4:20 dimineaţa, Andreea şi-a sunat tatăl, care lucrează în Spania, dar bărbatul dormea şi nu i-a răspuns. I-a lăsat un mesaj în care îi spunea că are probleme.

Cei prezenţi la petrecere au povestit că logodnicul i-a luat fetei telefonul, iar tânăra a plecat fără să spună unde se duce. Din acea dimineață, de Andreea nu mai știe nimeni nimic.

Distribuie acest articol