Andrei, tânărul român găsit mort pe un câmp din Italia și durerea nemărginită a mamei sale: „Ai murit singur în stradă!”

„Nu trebuia să se întâmple asta, ai murit singur în stradă, te-a ucis!”

Cuvintele pline de durere de mai sus aparțin mamei tânărului nostru conațional găsit fără viață în după-amiaza zilei de luni, 4 noiembrie 2020, pe un câmp din localitatea italiană Chivasso, de lângă Torino. Radu Andrei Miron, originar din Bacău, avea numai 22 de ani și un fiu de numai 7 luni care va crește acum fără tată.

Radu Andrei Miron, 22 de ani. Foto: Facebook.com

Procuratura din Ivrea, care se va ocupa de anchetarea cazului, a dat ordin să fie făcută autopsia asupra trupului neînsuflețit al tânărului român, aceasta urmând să fie executată joi, 5 noiembrie. Momentan, scrie presa locală, dosarul a fost întocmit cu autor necunoscut, anchetatorii luând în calcul toate posibilitățile.

Corpul fără viață al lui Andrei a fost abandonat pe un câmp, în apropierea râului Po. Se presupune însă că decesul a avut loc în altă parte, iar cadavrul a fost transportat apoi pe acel câmp. Asupra sa nu au fost găsite documente de identitate și nici telefonul mobil. Un tatuaj de pe un braț, o svastică, i-a ajutat pe carabinieri să-l identifice pe tânărul decedat.

Potrivit publicației locale Quotidiano del Canavese, pe corpul lui Andrei nu au fost găsite urme de violență, deci se ia în considerare și posibilitatea ca acesta să fi murit din cauze naturale, probabil în timp ce se afla cu alte persoane, iar apoi să fi fost transportat și abandonat acolo pentru a evita probleme legale. Cu toate acestea, Andrei avea numai 22 de ani, deci un deces din cauze naturale este puțin probabil la vârsta sa.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Între timp, mama îndurerată a tânărului român își plânge fiul și așteaptă ca anchetatorii să facă lumină asupra morții sale. Aceeași durere enormă și pentru Giorgia, logodnica lui Andrei, care va fi nevoită să-și crească fiul singură de acum, dar și pentru ceilalți membri ai familiei.

„Trebuie aflat adevărul și să nu lăsați lucrurile așa!”, o încurajează și o verișoară pe Facebook.

„Ciao, iubirea mea, ne vei lipsi enorm. Nu-mi pare real că nu mai ești lângă noi, te așteptam acasă dar în van. Știu că vei veghea asupra fiului nostru de acolo sus. Te iubesc mult pentru totdeauna!”, a scris Giorgia pe pagina ei de Facebook.

„Ciao, marea mea iubire! Nu trebuia să se întâmple asta, ai murit singur în stradă, te-a ucis! Nu te voi uita niciodată, ești mereu în inimile noastre! Mama Miron Viorica, logodnica Giorgia Leardo, fiul tău mic, Alessio, de numai 7 luni, fratele Miron Vlad”, este și mesajul mamei lui Andrei Radu Miron a scris pe Facebook după aflarea tragicei vești despre decesul său.