Anunț umanitar în Italia! Sunt căutate rudele unei tinere românce aflată în spital cu septicemie

UPDATE: Familia a fost găsită. Mulțumim tuturor pentru implicare!

Știrea inițială:

În cadrul unui apel umanitar de urgență, autoritățile și românii din Voluntari în Europa cer ajutorul publicului pentru a localiza familia tinerei Mia Nicolae, în vârstă de 26 de ani, care în prezent se află internată în stare critică la Spitalul Papardo din Messina (Italia).

Tânăra se confruntă cu o situație de sănătate extrem de gravă, fiind diagnosticată cu septicemie.

Din păcate, medicii sunt rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire, ceea ce amplifică urgența situației.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
photo_2024-01-14_11-35-03
Mia Nicolae. Sursa foto: Voluntari în Europa

Mia Nicolae, ar fi originară din orașul Cernavoda, și este în prezent într-o luptă contra cronometru pentru viața ei. Informațiile preliminare sugerează că mama ei s-ar afla în Roma, dar detaliile de contact sunt necunoscute.

Prin urmare, un apel general este lansat pentru a ajunge la oricine ar putea avea informații despre familia sau rudele Miei Nicolae.

Scopul este de a informa familia despre situația gravă în care se află Mia, astfel încât aceștia să poată fi alături de ea în aceste momente dificile.

Organizatorii apelului umanitar subliniază importanța fiecărui minut în această situație sensibilă și urgentă. Comunitatea este îndemnată să distribuie anunțul pentru a ajunge la cât mai multe persoane și, în cele din urmă, la familia Miei.

Pentru a facilita procesul de căutare, a fost pus la dispoziție un număr de contact: MARIA BENEA – disponibilă doar pe WhatsApp la numărul +393479414559, sau prin email la adresa: info@voluntarieuropa.com.

Într-un moment atât de critic, orice ajutor sau informație poate conta enorm, iar eforturile comunității sunt cruciale pentru a o sprijini pe Mia Nicolae și familia ei în această perioadă dificilă.

 

419738886_10225691928191288_5071889387293509293_n