A anunțat că pleacă în Italia să lucreze ca „badantă”, dar a dispărut fără urmă. Căutată cu disperare de tatăl său

Un tată român își caută cu disperare fiica dispărută din luna august a anului trecut. Cristina Busuioc are 32 de ani și a plecat din România lăsând în urma sa doi copii mici și un bilet pentru tatăl său în care a scris: „Plec în Italia, să ai grijă ce copii așa cum ai avut și de mine.” De atunci nu a mai dat niciun semn de viață.

Poate Cristina nu mai vrea să știe nimic de familia ei, poate are alte planuri pentru viața sa, poate are mintea tulburată de gânduri, poate să se fi întâmplat orice, dar cei de acasă nu așteaptă nimic altceva decât un telefon, o veste că este bine acolo unde se află și nimic rău nu i s-a întâmplat.

Tânăra româncă este din comuna Ocnița, județul Dâmbovița, iar pe data de 25 august 2019 a lăsat mașina în parcarea unui supermarket și a dispărut fără urmă. Acasă, rudele au găsit un bilet în care scria că pleacă împreună cu o femeie în Italia să lucreze ca îngrijitoare de bătrâni, că de sărbătorile de iarnă va reveni și că intenționează să divorțeze de soțul ei cu care are doi copii, un băiat de 12 ani și o fetiță de 10. Cristina a lăsat copiii în grija bunicii dinspre tată, pentru că ea mamă nu mai are, doar pe tatăl ei care se afla la muncă în străinătate împreună cu soțul tinerei.

Cristina Busuioc, 32 de ani, într-o fotografie mai recentă. Tânăra este dată dispărută de familie

Singură acasă, cu doi copii, Cristina a decis că nu mai poate continua astfel drumul său în viață și a luat alte căi, numai de ea știute. „Și-a cerut scuze și mi-a scris să am grijă de copii cum am avut și de ele de când am rămas văduv”, ne-a spus cu amărăciune Vali Sandu, tatăl Cristinei. „Nu știu ce era în sufletul ei, credeam că e fericită, cu două zile înainte de a dispărea am stat de vorbă cu ea și totul părea în ordine”, ne-a mai mărturisit bărbatul.

De șase luni de zile despre Cristina Busuioc familia nu mai are nicio veste, tatăl său, la numai trei zile de la plecarea fiicei sale, a reclamat dispariția la poliție, dar până acum nu a primit niciun rezultat. Disperat, a făcut și un anunț pe Facebook în care a scris: „Vă rog din suflet ajutați-mă să o găsesc. Rog oamenii de bine, să mă contacteze sau să anunțe poliția. Vă mulțumesc, distribuiți cât mai mult!”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Distribuie acest articol