Apelul disperat al unei mame din Italia, telefonul cu fotografiile fiului său mort i-a fost furat

Într-un incident tragic, Marco Scroccaro, în vârstă de numai 19 ani, a fost lovit mortal de o mașină în timp ce făcea jogging în februarie 2022.

Tragedia a avut loc pe strada Argine Sinistro Idrovia din Gabarare di Mira, lângă Veneția, lăsând în urmă o familie îndoliată.

Durerea mamei sale, Cristina Silvestri, s-a amplificat în mod neașteptat marți, 26 decembrie 2023, când, în timp ce se afla la locul accidentului pentru a se ruga în memoria fiului său, a fost victima unui furt.

Geanta ei, lăsată în mașină, a fost furată, iar printre obiectele pierdute se numără și un telefon mobil de tip Samsung A13 cu o husă roșie.

Telefonul conținea fotografii și mesaje audio de la Marco. Mama băiatului păstra cu sfințenie aceste amintiri ale fiului său.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Într-un apel disperat, Cristina a cerut pe rețelele de socializare ca telefonul să-i fie restituit: „Vă rog, dați-mi telefonul înapoi, aveam în el tot ce mi-a rămas mai frumos de la copilul meu!”

Acest apel emoționant a fost susținut și de Luca Zaia, președintele Regiunii Veneto, care a transmis:

„Mă alătur cu toată inima apelului ei, pe care vă rog să-l distribuiți. În aceste zile de sărbători, ar fi un gest cu o valoare foarte importantă pentru o mamă care și-a pierdut deja cel mai de preț lucru.”

Gestul de a-i returna telefonul ar însemna enorm pentru o mamă care se confruntă cu pierderea inimaginabilă a fiului său.