Apelul disperat al unei românce din Italia pentru a-și găsi fiul dispărut: „Întoarce-te acasă, totul se poate rezolva!”

ACTUALIZARE 29 MARTIE 2021: Tocmai am primit o veste bună de la mama lui Iulian care ne-a anunțat că tânărul nostru conațional s-a întors astăzi acasă și este bine.

„Bună seara! Sunt mama lui Iulian, a venit acasă. Vă mulțumesc mult, sunteți minunați că ați fost alături cu mesaje și gânduri bune. Bunul Dumnezeu să vă ajute”, a transmis Iuliana Zăhărescu pe grupul Facebook dedicat publicației noastre.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Un tânăr român din Italia este dispărut fără urmă de aproape 10 zile, iar mama lui face un apel disperat la toți cei care o pot ajuta să-l găsească. Iulian Zăhărescu, în vârstă de 29 de ani, locuiește cu părinții săi la Zagarolo, lângă Roma, dar din data de 19 martie 2021 nu se mai știe absolut nimic de el.

Iulian Zăhărescu, 29 de ani, dispărut în data de 19 martie 2021 din Roma, Italia. Foto: Roma Today

„Întoarce-te acasă, ne lipsești mult. Nu există problemă care să nu poată fi rezolvată, noi vom fi mereu alături de tine”, este apelul mamei îngrijorate transmis prin intermediul publicației italiene Roma Today.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În data de 19 martie a.c., tatăl lui Iulian l-a condus pe acesta la stația de metrou Monte Compatri-Pantano, de unde ar fi pornit spre Roma. De atunci, însă, nu a mai dat niciun semn, iar părinții lui sunt foarte îngrijorați.

„A ajuns la Rebibbia unde s-a văzut cu o persoană cu care avea o întâlnire legată de muncă. Aceeași persoană l-a condus apoi la San Basilio”, a mai declarat Iuliana Zăhărescu, mama tânărului român.

În cartierul San Basilio, mai precizează mama română, locuiește fosta parteneră a lui Iulian cu copilul lor, care are 5 ani. Odată ajuns acolo, însă, conaționalul nostru și-a făcut pierdute urmele.

„Telefonul lui a încetat să mai sune la două zile după acea dată și de atunci este închis. Am așteptat câteva zile înainte să denunțăm dispariția pentru că speram că se va întoarce”, a mai adăugat Iuliana.

Părinții tânărului au denunțat apoi dispariția la carabinierii din Zagarolo în data de 26 martie, iar aceștia au deschis imediat o anchetă pentru a-l găsi. Între timp, Iuliana a apelat și la ajutorul binecunoscutei emisiuni italiene de pe Rai 3, „Chi l’ha visto?”, dar până la această oră nu a primit nicio veste despre el.

Iulian este ras în cap, are 1,80 metri înălțime și ochi căprui. Foto: Iuliana Zăhărescu.

„Cunoaște bine orașul, circulă cu metroul și autobuzele pentru a se deplasa dintr-o parte în alta. De aceea vom merge și vom lipi afișe cu el și în stațiile de metrou. Ajutați-ne să-l găsim”, a transmis mama de origine română.

Iulian are 29 de ani, așa cum precizam la început, iar la data dispariției era îmbrăcat cu o geacă neagră de piele, blugi negri și pantofi sportivi albaștri cu maro. Tânărul român este ras în cap, are 1,80 metri înălțime, ochi căprui, iar ca semne particulare are o cruce tatuată pe spate, un nume tatuat pe brațul stâng și mai multe tatuaje pe brațul drept, după cum se poate observa din imaginea de mai jos.

Iulian are mai multe tatuaje pe brațul drept. Foto: Iuliana Zăhărescu.

Oricine are informații despre el este rugat să sune la carabinieri, la numărul 112, cu cea mai mare urgență.

Distribuie acest articol