Apelul disperat al unei românce din Italia: „Ajutați-mă să-mi găsesc fiul!”

Un tânăr român în vârstă de 31 de ani, rezident la Abbiategrasso, lângă Milano, a dispărut de mai multe zile fără urmă. Mama lui, care trăiește în aceeași localitate cu el, a făcut un apel disperat: „Ajutați-mă să-mi găsesc fiul!”

Elena Marghitoiu, mama lui Ionel Cosmin, cetățean român dispărut în Abbiategrasso pe 7 iunie 2023, trece prin momente de panică și mare anxietate. De aproape o săptămână nu mai știe nimic de fiul ei și cu ajutorul publicației Prima Milano cere ajutorul comunității pentru a-l găsi.

cosmin-680x408
Ionel Cosmin Marghitoiu, dispărut pe data de 7 iunie 2023 în nordul Italiei. Cine l-a văzut este rugat să sune la 112

Ionel Cosmin locuiește în Abbiategrasso de aproape patru ani și lucrează pentru o companie din Ossona.

„Ajutați-mă să-mi găsesc fiul, de miercuri nu mai avem nicio veste de la el. A dispărut fără urmă cu mașina lui, o Fiat Panda roșie” a transmis Elena care a adăugat:

„În fiecare seară mergeam la casa lui pentru a-i pregăti mâncarea pe care o lua la muncă a doua zi, miercuri nu s-a întors și după câteva ore am început să mă îngrijorez. Am încercat să-l contactez la telefon, dar fără succes. De atunci nu am mai avut nicio veste de la el.”

Nici colegii de muncă nu știu ce s-a întâmplat cu Ionel Cosmin.

„Ne-am adresat carabinierilor care fac tot posibilul să-l găsească,” a menționat Elena.

Imagini cu mașina lui Ionel au fost înregistrate de camerele de supraveghere în ziua în care a dispărut, în apropiere de Trezzano sul Naviglio, după care nu se mai știe nimic.

„Ni s-a spus că au fost efectuate tranzacții cu cardul lui de credit, dar nu știm altceva despre el, nu reușim să-l găsim și suntem foarte îngrijorați de această tăcere.”, a mai spus mama românului nostru.

Îngrijorarea vine și din faptul că tânărul se simțea rău cu câteva zile înainte de dispariție. Elena a confirmat acest lucru:

„Avea dureri de piept și dureri de cap, am mers la Urgență, la Magenta, unde i-au făcut toate analizele de rutină și totul părea în regulă. Sunt stupefiată și fără cuvinte, nu ne-a spus nimic și această situație ne îngrijorează.”

- Continuarea după publicitate -

Oricine îl vede pe Ionel Cosmin sau are informații despre el poate anunța forțele de ordine la 112 sau poate contacta numărul de telefon 0039/3314986306.