Apelul disperat al unei românce din Italia: „Ajutați-mă să-mi găsesc fiul!”

Un tânăr român în vârstă de 31 de ani, rezident la Abbiategrasso, lângă Milano, a dispărut de mai multe zile fără urmă. Mama lui, care trăiește în aceeași localitate cu el, a făcut un apel disperat: „Ajutați-mă să-mi găsesc fiul!”

Elena Marghitoiu, mama lui Ionel Cosmin, cetățean român dispărut în Abbiategrasso pe 7 iunie 2023, trece prin momente de panică și mare anxietate. De aproape o săptămână nu mai știe nimic de fiul ei și cu ajutorul publicației Prima Milano cere ajutorul comunității pentru a-l găsi.

cosmin-680x408
Ionel Cosmin Marghitoiu, dispărut pe data de 7 iunie 2023 în nordul Italiei. Cine l-a văzut este rugat să sune la 112

Ionel Cosmin locuiește în Abbiategrasso de aproape patru ani și lucrează pentru o companie din Ossona.

„Ajutați-mă să-mi găsesc fiul, de miercuri nu mai avem nicio veste de la el. A dispărut fără urmă cu mașina lui, o Fiat Panda roșie” a transmis Elena care a adăugat:

„În fiecare seară mergeam la casa lui pentru a-i pregăti mâncarea pe care o lua la muncă a doua zi, miercuri nu s-a întors și după câteva ore am început să mă îngrijorez. Am încercat să-l contactez la telefon, dar fără succes. De atunci nu am mai avut nicio veste de la el.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Nici colegii de muncă nu știu ce s-a întâmplat cu Ionel Cosmin.

„Ne-am adresat carabinierilor care fac tot posibilul să-l găsească,” a menționat Elena.

Imagini cu mașina lui Ionel au fost înregistrate de camerele de supraveghere în ziua în care a dispărut, în apropiere de Trezzano sul Naviglio, după care nu se mai știe nimic.

„Ni s-a spus că au fost efectuate tranzacții cu cardul lui de credit, dar nu știm altceva despre el, nu reușim să-l găsim și suntem foarte îngrijorați de această tăcere.”, a mai spus mama românului nostru.

Îngrijorarea vine și din faptul că tânărul se simțea rău cu câteva zile înainte de dispariție. Elena a confirmat acest lucru:

„Avea dureri de piept și dureri de cap, am mers la Urgență, la Magenta, unde i-au făcut toate analizele de rutină și totul părea în regulă. Sunt stupefiată și fără cuvinte, nu ne-a spus nimic și această situație ne îngrijorează.”

Oricine îl vede pe Ionel Cosmin sau are informații despre el poate anunța forțele de ordine la 112 sau poate contacta numărul de telefon 0039/3314986306.

Distribuie acest articol