Apelul familiei românului dispărut în Italia: „Ajutați-ne, nu știm în ce parte să-l mai căutăm!”

Dorel Văduva, un muncitor român în vârstă de 44 de ani, continuă să fie căutat în Italia. El este de negăsit de aproape o săptămână, după ce a dispărut miercuri din Loreto Aprutino, provincia Pescara (Abruzzo), unde locuia și lucra.

De la data de 31 ianuarie, Văduva nu s-a mai prezentat la locul său de muncă, situat în Passo Cordone, și nici nu a mai revenit acasă, stârnind îngrijorarea familiei și a autorităților. El și-ar fi exprimat dorința de a pleca în România, unde nu a ajuns, și de o săptămână nu se mai știe absolut nimic de el.

Familia, în special mama lui care trăiește în Italia, este devastată de dispariția sa bruscă și a reclamat dispariția la carabinieri.

În urma acestui fapt, sâmbătă, 3 februarie, a fost activat protocolul Prefecturii din Pescara pentru căutarea persoanelor dispărute, implicând și poliția locală din Loreto.

Dorel Văduva a fost văzut ultima dată conducând un Audi A3 negru, cu numărul de înmatriculare EA338KR.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
photo_2024-02-06_11-12-25
Dorel Văduva și mașina cu care a dispărut fără urmă. Cine l-a văzut în ultima săptămână este rugat să sune la 112

Descrierea fizică a românului: o înălțime de 1,82 metri, o greutate de aproximativ 70 de kilograme și păr scurt, închis la culoare. La momentul dispariției, era îmbrăcat cu jeans, o geacă sportivă de culoare albastră și încălțăminte tip sport.

Fratele lui a făcut un apel disperat pe grupul „VOLUNTARI ÎN EUROPA”.

El a reiterat informațiile despre dispariția fratelui său, din seara zilei de 31 ianuarie 2024, subliniind că de atunci familia nu mai are nicio veste despre el.

„Am anunțat autoritățile, carabinierii, tot, nu știm în ce parte să-l mai căutăm!”, este mesajul disperat al fratelui său.

A furnizat, de asemenea, detalii despre vehiculul cu care a plecat, un Audi A3 cu numărul de înmatriculare EA 338 KR, corectând informația anterioară (388) și a îndemnat pe oricine are informații să contacteze familia prin telefon sau WhatsApp.

Autoritățile și familia lui Dorel Văduva îndeamnă pe oricine are informații despre locația sa să contacteze imediat carabinierii la numărul gratuit 112 sau să apeleze numerele de telefon furnizate de familie pentru a ajuta la găsirea lui cât mai curând posibil: 0039 344 294 6837 sau la nr. Whatsapp 0040 729 478 517.