Apelul în lacrimi al unei „badante” din Italia: „Bătrâna a murit, fata ei mă dă afară. Sper să m-ajute cineva”

ACTUALIZARE ORA 23:00: Conform informațiilor pe care le avem până la această oră, doamna Magda Toporan a fost ajutată de preotul Ciprian Mardare din Borgo San Lorenzo să găsească o locuință până se rezolvă situația ei.

Știm că mulți dintre cititorii noștri au încercat să o contacteze și să o ajute, din păcate conaționala noastră a rămas fără baterie la telefon și nu a fost ușor de găsit, fiindcă plecase deja de la adresa unde se afla inițial. În final, părintele Mardare a reușit să o găsească în localitatea San Piero a Sieve și a luat-o în grija sa, Magda fiind pe mâini bune la această oră.

Nu am reușit încă să vorbim din nou cu ea, dar o vom contacta mâine cu siguranță și vom reveni cu mai mule detalii despre situația ei. Mulțumim totodată tuturor conaționalilor noștri care au dat dovadă de solidaritate și s-au oferit să o ajute, mulți chiar s-au oferit să o găzduiască acasă la ei și îi felicităm pentru aceste frumoase gesturi în timpuri atât de grele.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

O îngrijitoare română din Italia face un apel dureros pentru a fi ajutată măcar cu un sfat, după ce bătrâna pe care o asista a murit, iar fata acesteia o dă afară din casă pe conaționala noastră. Magda Toporan a publicat un video pe pagina ei Facebook pentru a cere ajutor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Bună ziua! Sunt Magda. Uite, aicia, unde se vede deasupra, până sâmbătă am lucrat la o bătrânică și a murit. Nu știu ce să fac, fata babei mă dă afară. Nu știu încotro să mă duc, încotro să mai apuc. N-am mașină, n-am nimic (…) Spuneți-mi ce să fac. Hotelurile sunt închise. Dacă nu plec până diseară, mă voi duce în altă parte, nu știu unde. Vă mulțumesc! Sper să m-ajute cineva”, transmite Magda în lacrimi.

Echipa noastră încearcă în aceste momente să intre în contact cu femeia română pentru a afla mai multe detalii. Momentan știm doar că Magda are 53 de ani, se află în localitatea Florența (Firenze) și este originară din Sibiu.

Vom reveni cu amănunte.