Apelul în lacrimi al unei „badante” din Italia: „Bătrâna a murit, fata ei mă dă afară. Sper să m-ajute cineva”

ACTUALIZARE ORA 23:00: Conform informațiilor pe care le avem până la această oră, doamna Magda Toporan a fost ajutată de preotul Ciprian Mardare din Borgo San Lorenzo să găsească o locuință până se rezolvă situația ei.

Știm că mulți dintre cititorii noștri au încercat să o contacteze și să o ajute, din păcate conaționala noastră a rămas fără baterie la telefon și nu a fost ușor de găsit, fiindcă plecase deja de la adresa unde se afla inițial. În final, părintele Mardare a reușit să o găsească în localitatea San Piero a Sieve și a luat-o în grija sa, Magda fiind pe mâini bune la această oră.

Nu am reușit încă să vorbim din nou cu ea, dar o vom contacta mâine cu siguranță și vom reveni cu mai mule detalii despre situația ei. Mulțumim totodată tuturor conaționalilor noștri care au dat dovadă de solidaritate și s-au oferit să o ajute, mulți chiar s-au oferit să o găzduiască acasă la ei și îi felicităm pentru aceste frumoase gesturi în timpuri atât de grele.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

O îngrijitoare română din Italia face un apel dureros pentru a fi ajutată măcar cu un sfat, după ce bătrâna pe care o asista a murit, iar fata acesteia o dă afară din casă pe conaționala noastră. Magda Toporan a publicat un video pe pagina ei Facebook pentru a cere ajutor.

„Bună ziua! Sunt Magda. Uite, aicia, unde se vede deasupra, până sâmbătă am lucrat la o bătrânică și a murit. Nu știu ce să fac, fata babei mă dă afară. Nu știu încotro să mă duc, încotro să mai apuc. N-am mașină, n-am nimic (…) Spuneți-mi ce să fac. Hotelurile sunt închise. Dacă nu plec până diseară, mă voi duce în altă parte, nu știu unde. Vă mulțumesc! Sper să m-ajute cineva”, transmite Magda în lacrimi.

Echipa noastră încearcă în aceste momente să intre în contact cu femeia română pentru a afla mai multe detalii. Momentan știm doar că Magda are 53 de ani, se află în localitatea Florența (Firenze) și este originară din Sibiu.

Vom reveni cu amănunte.

Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol