Apelul unei românce pentru a-și găsi sora rătăcită de doi ani prin Italia: „Este bolnavă, vreau să știu dacă mai trăiește”

Corj Maria Brîndușa, 44 de ani. Poză veche de 2 ani

Maria Brîndușa Corj are 44 de ani și este originară din Siret, județul Suceava, dar conform celor spuse de sora sa a plecat în Italia cu doi ani în urmă și de atunci este de negăsit.

Contactată telefonic de echipa noastră, sora sa ne-a declarat că Brîndușa ar fi spus că pleacă la Roma, când a părăsit România și nu a mai dat niciun semn de viață de atunci, motiv pentru care familia sa este foarte îngrijorată.

Brîndușa a suferit o traumă cu mulți ani în urmă, ne spune sora acesteia, iar cu timpul boala s-a agravat, iar acum suferă de schizofrenie și vorbește singură, de aceea este posibil să nu fie capabilă să își poarte de grijă singură. De asemenea, este posibil ca femeia să nu aibă niciun document de identitate asupra sa, fiindcă obișnuia să piardă atât actele, cât și telefonul mobil, pe unde mergea.

Nu este prima dată când Brîndușa se află în Italia, ea mai fost și în trecut în Peninsulă, în localitatea Rimini din provincia Emilia-Romagna, unde obișnuia să stea pe străzi, beneficiind doar de ajutorul celor de la Caritas. Dar atunci a fost găsită de sora sa, care a ajutat-o să se întoarcă în România, unde are tot ce-i trebuie, Brîndușa având acolo o casă și primind și pensie pentru boala de care suferă.

Având în vedere circumstanțele în care a găsit-o în trecut la Rimini, sora sa spune că și la Roma, unde este posibil să se afle acum, Brîndușa ar putea frecventa centrele Caritas, un detaliu foarte important pentru cine trăiește în preajma acestor centre și a văzut-o pe femeia dispărută.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Corj Maria Brîndușa, 44 de ani. Poză veche de doi ani

Maria Brîndușa Corj are 44 de ani acum, vă spuneam la începutul articolului, are părul scurt și alb (uneori îl vopsea blond), ochi căprui, circa 1,65 metri înălțime, este slabă iar ca semne particulare, sora sa spune că Brîndușei îi lipsește un dinte în partea din față. Femeia merge foarte încet și obișnuiește să vorbească singură, mai adăugă sora sa.

Oricine o recunoaște pe această femeie și are informații despre ea, este rugat să contacteze redacția noastră la adresa contact@rotalianul.com sau pe pagina noastră Facebook aici, pentru a fi pus în legătură cu sora Brîndușei.

Distribuie acest articol