Apelul unui preot român din Italia: „Marian a dispărut! Vă rog, să ajutăm această familie!”

Un bărbat român în vârstă de 47 de ani a dispărut fără urmă la Roma, în zona Sacrofano – Prima Porta, în primăvara acestui an. Frații și surorile din România au așteptat în zadar să primească vești de la dânsul în tot acest timp: „Din luna aprilie nu mai știm nimic de el, telefonul este închis și nu a mai dat nicicun semn de viață”, ne-a spus la telefon sora conaționalului nostru.

Despre dispariția lui Marian Lazarencu am aflat de la preotul Daniel Paul Vereș, care a publicat ieri seară un anunț prin care se adresează comunității de români: „Se numește Lazarencu Marian, din Roma, Sacrofano. Familia dânsului, patru frați din România, îl caută din luna aprilie. Are cineva informații despre el? Îl cunoaște cineva? Vă rog, să ajutăm această familie!”, a scris preotul român pe Facebook.

Contactată de noi telefonic, sora lui Marian Lazarencu ne-a spus că ultima dată a vorbit cu fratele ei pe data de 5 aprilie, după care orice încercare de a-l contacta a fost zadarnică. „Am tot încercat să îl sun, dar telefonul rezultă închis, răspunde căsuța vocală. Am văzut că pe Facebook ultima postarea a făcut-o de data de 8 aprilie, dar după acea dată nimeni nu mai știe nimic de dânsul. Țineam legătura și vorbeam destul de des, este foarte ciudat că de atâta timp nu a mai luat legătura cu noi. Era pe Facebook tot timpul și când mă vedea că sunt și eu activă vorbeam pe cameră. Nu mi s-a părut niciodată că ar suferi de vreo depresie și nici nu mi-a spus că ar fi avut alte probleme”, ne-a mărturisit sora bărbatului român.

Marian Lazarencu este originar din județul Tulcea, dintr-o familie cu cinci frați, el fiind cel mai mare dintre ei. A venit în Italia cu 25 de ani în urmă, este necăsătorit și nu are copii. Lucra în construcții, iar anul trecut i-a expirat cartea de identitate pe care nu a mai reînnoit-o. „Voia să-i facă o procură unei alte surori ca să îi scoată ea buletinul în România și să i-l trimită în Italia, dar n-a mai trimis nimic. O fi plecat prin altă țară oare, cine știe, dar așa, fără act de identitate valabil?”, și-a exprimat sora lui Marian nedumerirea.

Marian Lazarencu, 47 de ani, dispărut la Roma (Italia) din luna aprilie 2020. Cine are informații este rugat să sune la numărul de telefon: 0040758620278

Familia face apel la comunitatea românilor din Italia:

- Continuarea articolului după publicitate -

„M-am gândit mereu în ultimele luni ce s-o fi întâmplat cu el, ori că e pandemie, ori nu lucrează și nu are bani, ori i s-a furat telefonul, dar nu știu ce să mai cred și ce să mai sper, sunt disperată, și eu, și ceilalți frați ai mei. Sperăm să aflăm ceva despre el cât mai curând posibil și mulțumim tuturor celor care ne pot da cea mai mică informație despre fratele nostru”, ne-a transmis sora lui Marian Lazarencu.

Oricine are informații despre bărbatul român este rugat să sune la numărul de telefon 0040/758620278. Persoana de contact: Eugenia Stoian.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos