Italia: Arestat și acuzat de crimă iubitul Violetei Blindescu, femeia română bătută până la moarte

Violeta Blindescu a murit în urma loviturilor suferite și a lipsei de ajutor, a fost concluzia autorităților care în această dimineață l-au arestat pe George Dan Găbinat, iubitul femeii românce în vârstă de 44 de ani, găsită moartă, ieri dimineață, în apartamentul din Carsoli (Aquila) în care aceasta locuia. Bărbatul este acuzat de crimă.

Femeia zăcea moartă, nudă, în pat de mai mult timp, declară autoritățile, iar data morții se va putea reconstitui cu exactitate în urma autopsiei care va avea loc astăzi.

Principalul suspect este George Dan Găbinat, partenerul Violetei, care ieri a fost interogat de către anchetatori timp de câteva ore, apoi lăsat liber iar astăzi, 27 aprilie, în zorii zilei, arestat și dus la închisoarea de la Avezzano. În acest moment el este acuzat de omuciderea voluntară. Bărbatul, ar fi furnizat câteva detalii în declarațiile sale care nu corespund elementelor de anchetă constatate de carabinieri.

Violeta Blindescu, femeia română ucisă în bătaie la Carsoli, în Italia. Arestat și acuzat de crimă, iubitul acesteia, Dan George Găbinat. Sursa foto: profilul Facebook

Violeta Blindescu era din Galați și a fost găsită ieri, 26 aprilie, moartă în apartamentul în care locuia la Carsoli, provincia Aquila (Abruzzo). S-a ipotizat încă de la început că este vorba despre o omucidere, pe corpul femeii erau răni și vânătăi care duceau la acest indiciu. Partenerul femeii românce a devenit imediat primul suspect.

„Adevărul este că beau amândoi de rupeau!” ne spune Maria, o prietenă a Violetei. „Violeta era de vreo 15 ani în Italia și bea mult. Când o întrebam de ce face acest lucru îmi spunea ‘beau că sunt obosită, beau că sunt necăjită. Beau pentru că merit să beau.’ Avea un suflet foarte mare, femeia asta, am cunoscut-o bine.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Violeta Blindescu trăia într-o stare de degrad în locuința sa din via Scarcella, în centrul istoric al localității Carsoli, apartamentul era plin de mizerie. Medicii de pe ambulanță, care au intervenit după ce a fost descoperit cadavrul, au constatat că femeia ar fi fost subnutrită. Dar nici lipsa hranei, nici alcoolul și nici depresia în care pare că era căzută această femeie nu au ucis-o. A făcut-o George Dan Găbinat, care a ucis-o în bătaie, spun în acest moment autoritățile investigative italiene.

Sursa foto: proflul Facebook al Violetei Blindescu

Distribuie acest articol