Asti: femeie română de 27 de ani bătută timp de patru ani de concubinul italian

Timp de patru ani a suportat nenumărate acte de violență, atât verbale cât și fizice, din partea concubinului, cu care avea doi copii, un coșmar care, se speră, că s-a terminat odată cu recenta punere sub arest la domiciliu a acestuia.

Ea, o tânără română de 27 de ani iar el, un bărbat italian de 34 de ani, ambii rezidenți în localitatea Canelli din provincia Asti.

Conform celor relatate de ziarul La Stampa, bărbatul a fost arestat în flagrant, în seara zilei de marți, 14 noiembrie 2017, într-un apartament din via Riccadona, după ce conaționala noastră a chemat carabinierii în ajutor și le-a spus acestora că a fost bătută de fostul concubin chiar în fața copiilor.

Bărbatul italian, care nu se afla la primul gest de acest gen, avea un ordin de restricție pe numele său prin care i se interzicea să se mai apropie de femeia română și de locuința sa. După episodul de marți seara, acesta a fost denunțat pentru violență domestică și vătămare corporală și a fost plasat sub arest la domiciliu, în casa tatălui său din localitatea Canelli.

Vă reamintim datele de contact ale instituțiilor din Italia la care trebuie să apelați pentru a denunța astfel de cazuri de violență asupra femeilor, înainte să se transforme în tragedie, fie că sunteți victimă sau sunteți doar martor:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI