Aurelian, mort în Italia într-un tragic accident. „Un soț și un tată foarte bun”

Românul care a decedat în mod tragic la numai 41 de ani, în această dimineață de luni, 29 ianuarie, pe o șosea din provincia Padova, regiunea Veneto, se numea Aurelian Pătrașc și era tatăl unui băiețel, informează publicația Prima Padova.

„Condoleanțe familiei, un soț și un tată foarte bun, l-am cunoscut personal și nu-mi vine să cred… o mare durere… o îmbrățișare mare soției și fiului lui”, a scris o româncă într-un comentariu pe Facebook.

700-2024012918273
Aurelian Pătrașc, decedat în Italia într-un accident rutier. Foto: Facebook

Accidentul a avut loc în Piazzola sul Brenta, în jurul orei 6:30, în condiții de vizibilitate redusă din cauza ceții dense și a carosabilului umed.

Trei autovehicule au fost implicate în coliziune. Aurelian Pătrașc, care lucra ca muncitor la o companie din Piazzola, a rămas prins sub mașina cu care se deplasa.

Echipele de intervenție ale pompierilor și personalul medical de la Suem 118 au intervenit prompt, însă, din nefericire, toate eforturile lor de a-l salva au fost zadarnice. El a murit la locul accidentului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Un alt participant la accident a fost rănit și transportat la spitalul din Cittadella, dar starea lui nu este foarte gravă.

Autoritățile continuă să investigheze circumstanțele exacte ale accidentului pentru a determina cauza exactă a coliziunii.

@rotalianul