VIDEO. Autobuz cuprins de flăcări în Italia. Mai multe mașini au fost avariate

Un autobuz al companiei de transport în comun din Roma (ATAC) a ars complet în dimineața de marți, 21 decembrie, după ce șoferul a sesizat unele probleme la motor. Mai multe mașini din apropiere au fost avariate. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, informează Roma Today.

Autobuzul își efectua cursa pe traseul liniei 20 când, în timp ce tranzita viale Oxford, în apropierea uneia dintre intrările la Policlinica Tor Vergata, a izbucnit un incendiu la compartimentul motor. Focul a cuprins repede întregul vehicul care a ars complet. Unele mașini parcate în apropiere au fost avariate.

Autobuz cuprins de flăcări în Italia. Mai multe mașini au fost avariate. Foto: Roma Today

Cererea de intervenție a pompierilor a fost transmisă în jurul orei 9:15. La fața locului au sosit mai multe echipe de pompieri, alături de agenți ai Poliției Locale din Roma, ai Poliției de Stat și carabinieri.

Autobuz cuprins de flăcări în Italia. Mai multe mașini au fost avariate. Foto: Roma Today

Momente de panică între pasageri, dar din fericire nimeni nu a suferit arsuri sau intoxicație cu fum.

Autobuz cuprins de flăcări în Italia. Mai multe mașini au fost avariate. Foto: Roma Today

Compania de transport în comun ATAC, a transmis într-un comunicat: „Din motive încă de constatat, în timp ce trecea pe via Oxford, a izbucnit un incendiu la un autobuz de pe linia 20. Nu s-au înregistrat victime. La fața locului au intervenit pompierii. În anul 2021, în total, am avut 8 cazuri de incendiu la mijloacele de transport în comun, din care 7 au ars complet, iar unul a fost recuperabil. Astfel, în 2021, cazurile de incendii distructive au scăzut cu 53% față de 2020, și cu 85% față de 2018.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mai jos, un video cu autobuzul cuprins de flăcări: