Autocar cu români răsturnat în Italia. Doi pasageri transportați cu elicopterul la spital

Un autocar cu numere de înmatriculare românești, plin cu pasageri, s-a răsturnat luni, 16 ianuarie, în jurul orei 13:00, pe autostrada A13, lângă Padova Est. În urma accidentului mai multe persoane au fost rănite, două fiind transportate la spital cu elicopterul.

În autocar se aflau 52 de pasageri, adulți și copii de naționalitate română, menționează Il Gazzettino. O persoană a fost transportată la spital în cod roșu, alte patru în cod galben și 17 în cod alb.

Autocar cu români răsturnat în Italia. Sursa foto: Il Gazzettino

Accidentul s-a produs pe șoseaua de legătură între autostrada A13 Bologna-Padova cu A4 Torino-Trieste.

Conform informațiilor obținute până în prezent, știm că autocarul a plecat de la Palermo în cursul serii trecute, dar avea pasageri și din Roma.

Autocar cu români răsturnat în Italia. Sursa foto: Il Gazzettino

La fața locului au sosit ambulanțe din Veneția și Padova, precum și voluntarii de serviciu. Au fost prezenți, de asemenea, pompierii și Poliția rutieră, precum și personalul Autostrade per l’Italia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Autocar cu români răsturnat în Italia. Sursa foto: Il Gazzettino

Din cauza accidentului, legătura cu A4 Torino-Trieste de pe A13 Bologna-Padova a fost închisă pentru cei care călătoresc din Bologna la Padova. Traficul a fost blocat și fost cozi de 12 km în direcția Padova.

Autocar cu români răsturnat în Italia. Sursa foto: captură video Il Gazzettino

Autostrada a fost redeschisă în jurul orei 14:30, în timp ce șoseaua de legătură rămâne închisă. La fața locului a fost amenajat un punct de prim-ajutor.

Știre în curs de actualizare…

Distribuie acest articol