Automobilul Audi A4 al unei românce din Italia incendiat de fostul iubit italian

Frustrat de faptul că fosta sa iubită, o tânără română de 28 de ani, nu-l mai dorea, un bărbat italian de 49 de ani, rezident în localitatea Verbania, din provincia Verbano-Cusio-Ossola, a incendiat mașina acesteia. Femeie este rezidentă în localitatea Campione din provincia Como.

Potrivit celor relatate de ziarul Il Giorno, bărbatul italian s-ar fi deplasat în seara zilei de 8 aprilie cu mașina sa în localitatea Campione și a dat foc mașinii care aparținea femeii românce, un automobil Audi A4, situat în parcarea Gaggini din localitate.

Chemați la fața locului pentru investigații, carabinierii au înțeles încă de la bun început că este vorba de un act de răzbunare sentimentală, după ce conaționala noastră le-a declarat că fostul său iubit o deranjează de ceva timp încoace.

Supus unei percheziții la domiciliul său din Verbania, bărbatul de 49 de ani și-a recunoscut fapta și a dat carabinierilor detalii foarte precise despre cum a acționat în acea seară, declarând că a dat foc mașinii folosind o canistră de benzină.

Distribuie acest articol