Automobilul Audi A4 al unei românce din Italia incendiat de fostul iubit italian

Frustrat de faptul că fosta sa iubită, o tânără română de 28 de ani, nu-l mai dorea, un bărbat italian de 49 de ani, rezident în localitatea Verbania, din provincia Verbano-Cusio-Ossola, a incendiat mașina acesteia. Femeie este rezidentă în localitatea Campione din provincia Como.

Potrivit celor relatate de ziarul Il Giorno, bărbatul italian s-ar fi deplasat în seara zilei de 8 aprilie cu mașina sa în localitatea Campione și a dat foc mașinii care aparținea femeii românce, un automobil Audi A4, situat în parcarea Gaggini din localitate.

- Continuarea articolului după publicitate -

Chemați la fața locului pentru investigații, carabinierii au înțeles încă de la bun început că este vorba de un act de răzbunare sentimentală, după ce conaționala noastră le-a declarat că fostul său iubit o deranjează de ceva timp încoace.

Supus unei percheziții la domiciliul său din Verbania, bărbatul de 49 de ani și-a recunoscut fapta și a dat carabinierilor detalii foarte precise despre cum a acționat în acea seară, declarând că a dat foc mașinii folosind o canistră de benzină.

Susține publicația noastră!
CrystalDENT Milano CrystalDENT Milano

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate