Avezzano: o româncă în vârstă de 43 de ani și o fetiță italiancă de 9 ani și-au pierdut viața într-un accident la întoarcerea din vacanță

Doi morți și patru răniți este rezultatul tragic al unui grav accident rutier produs pe autostrada A25 în noaptea de 15 spre 16 august, între Celano (L’Aquila) și Avezzano (L’Aquila), pe drumul de întoarcere spre capitală a două familii care își petrecuseră ziua de Ferragosto în Abruzzo.

Victimele sunt românca Gabriela Popescu, în vârstă de 43 de ani, rezidentă la Anzio (Roma), și Martina Monnanni, de 9 ani, o fetiță de naționalitate italiană, din Tivoli (Roma).

Conform rezultatelor reconstituirii accidentului, un SUV în care călătorea o familie de cetățeni italieni de patru persoane a tamponat mașina Opel Agila în care se afla un cuplu de români. Din cauza impactului produs, mașina acestora a ieșit de pe carosabil provocând moartea Gabrielei Popescu. În urma ciocnirii celor două mașini și-a pierdut viața și fetița de numai 9 ani care călătorea la bordul SUV-ului.

Toți ceilalți ocupanți ai celor două mașini implicate în tragicul accident au fost răniți, în special mama fetiței decedate care este în stare gravă. Tatăl fetiței, fratele precum și bărbatul care călătorea alături de Gabriela sunt în afara oricărui pericol, au declarat medicii de la spitalul din Avezzano.