Un avion care zbura spre Roma s-a întors după o oră de la decolare pe Aeroportul Otopeni. O vedetă TV a renunțat la călătorie

Un avion care a decolat vineri, 9 octombrie, de pe Aeroportul Otopeni cu destinația Roma, s-a întors la București după o oră de zbor pentru că i s-a făcut rău unui pasager. Adela Popescu, prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea”, de pe postul de televiziune Pro TV, a intrat în panică și a renunțat la călătorie.

De ziua ei, Adela Popescu a primit cadou de la soțul său, Radu Vâlcan, o vacanță la Roma, numai că, în cele din urmă, planurile le-au fost date peste cap. Din cauza incidentului petrecut la bordul aeronavei, prezentatoarea a intrat în panică.

Ea a povestit că în timpul zborului i s-a făcut rău unei persoane și aeronava a trebuit să se întoarcă pe Aeroportul Otopeni din București. „Voi știți că mie îmi e frică să zbor, iar starea de panică provocată de ceea ce s-a întâmplat m-a făcut să îmi doresc să cobor din avion”, a scris prezentatoarea pe Facebook.

„La o oră după decolare, din cauza unei urgențe medicale, a trebuit să ne întoarcem pe aeroport. Voi știți că mie îmi e frică să zbor, iar starea de panică provocată de ceea ce s-a întâmplat m-a făcut să îmi doresc să cobor din avion. Sigur că Radu a încercat să îmi explice că persoana cu probleme e pe mâini bune acum, că nu e vorba de nicio defecțiune a aparatului de zbor, dar nu a fost chip să mă convingă”, a mai dezvăluit prezentatoarea pe contul ei de socializare.

Adela Popescu și Radu Vâlcan. Sursa foto: Profilul Facebook

 S-a speriat și a decis să renunțe la călătorie

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Probabil am făcut un atac de panică și toate îmi păreau semne. Cei care ați trecut printr-unul știți probabil cum deformează realitatea”, a mai adăugat vedeta tv.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au renunțat la vacanță și s-au întors acasă. Au comandat mâncare cu specific italian, în încercarea de a se simți ca la Roma.

„În fine… am ajuns acasă, am comandat mâncare italienească, prosecco și aproape am pupat pământul că sunt în siguranță”, a mai scris Adela Popescu.

@rotalianul