Avion oprit în timpul decolării spre Italia. Un bărbat a furat bijuteriile unei femei în timpul îmbarcării

Un avion al companiei Wizz Air, care se pregătea să decoleze de la Timișoara pentru a zbura spre Roma, a fost oprit astăzi, 9 octombrie 2018, în timpul manevrelor de decolare, deoarece la bordul aeronavei se afla un bărbat care a furat bijuteriile unei femei în timpul îmbarcării.

Potrivit celor de la News.ro, citați de Digi24, în timpul controlului dinaintea îmbarcării, o femeie care urma să urce în avionul Wizz Air spre Roma a pus bijuteriile care le avea asupra sa în tăvița care avea să treacă prin dispozitivele de securitate, a trecut de control și apoi se pregătea să urce în aeronavă, când și-a dat seama că îi lipsesc mai multe bijuterii.

Femeia a apelat imediat la paza aeroportului și nu a mai urcat în avion, fiind nevoită să meargă cu lucrătorii SRI și polițiștii să vizioneze imaginile de pe camerele de supraveghere. Odată vizionate imaginile, aceștia au descoperit că un bărbat care se afla în spatele femeii pe parcursul controlului a întins mâna în tăvița pe care se aflau bijuteriile acesteia și a furat unele dintre ele. După ce a trecut de control, bărbatul a urcat în același avion în care urma să urce și femeia și care se pregătea să zboare spre Roma.

Când polițiștii și lucrătorii SRI au descoperit că bărbatul care a furat bijuteriile se afla în acel avion, aeronava se pregătea deja să decoleze, aceasta fiind oprită de autorități chiar în timpul manevrelor de decolare, scrie sursa citată.

Bărbatul a fost astfel coborât din avion și preluat de polițiști pentru audieri, iar avionul spre Roma a decolat cu o întârziere de circa 30 de minute.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

ACTUALIZARE: Potrivit jurnaliștilor de la Opinia Timișoarei, bărbatul care a furat bijuteriile femeii este un cetățean italian în vârstă de 45 de ani.