Avion România – Italia, spectacol în timpul zborului. Pasagerii au aplaudat încântați

Pasagerii unui zbor decolat de la Cluj cu destinația Italia au avut parte de un adevărat spectacol în timpul zborului. Elevii Liceului de muzică Sandro Pertini din Genova, care se întorceau de la un eveniment organizat în țara noastră, au interpretat „Paolo e Francesca”, episod desprins din Divina comedie a lui Dante, operă literară transpusă în cântec de Marco Ferretti. Tinerii interpreți au primit aplauzele pasagerilor și ale personalului de bord.

„Doamnelor și domnilor – s-a auzit la un moment dat anunțul făcut de o însoțitoare de bord – în curând, un grup de cântăreți a cappella (fără acompaniament instrumental – n.r.) ne vor încânta cu cântecele lor. Sperăm să vă placă surpriza noastră!”

După interpretarea elevilor, pasagerii au aplaudat încântați.

Pe acest subiect, profesorul Alberto Macrì de la liceul respectiv a făcut o postare pe Facebook în care a transmis următoarele:

„Revenind după o experiență splendidă la Cluj, cu ocazia Săptămânii limbii italiene în lume, ansamblul vocal al Liceului de muzică Sandro Pertini din Genova, sub bagheta lui Luca Dellacasa, a interpretat în zbor „Paolo e Francesca” de Marco Ferretti, la peste 12.000 de metri altitudine. Calitatea sunetului nu poate reda pe de-a-ntregul valoarea performanței care a fost extrem de apreciată de toți pasagerii, precum și de personalul de bord al companiei Wizz Air. ” Video aici: https://www.facebook.com/alberto.macri.16/videos/458822279768357.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI