Avion Tarom, aterizare de urgență după ce un pilot a început să se simtă rău în timpul zborului

Un avion TAROM care efectua un zbor pe ruta Timișoara – Hurghada (Egipt) a fost nevoit să aterizeze de urgență pe Aeroportul Internațional Henri Coandă din București în după-amiaza zilei de astăzi, 25 martie 2023.

Potrivit unui comunicat al operatorului aerian național, căpitanul aeronavei care efectua zborul RO 7673 a decis să efectueze aterizarea de urgență pe aeroportul din București după ce unul dintre piloți a început să se simtă rău.

Aterizarea a fost executată în condiții de maximă siguranță, în conformitate cu procedurile standard pentru astfel de situații, și niciun pasager nu a suferit răni.

„Menţionăm că la bord se aflau 184 de pasageri, iar siguranţa acestora şi a echipajului nu au fost puse în pericol nicio clipă”, a transmis compania Tarom.

După ce avionul a aterizat pe Aeroportul Henri Coandă, pilotul a fost preluat de o echipă medicală, se mai precizează în comunicat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Zborul RO 7673 a decolat apoi din nou spre Hurghada în jurul orei 18:00, conform anunțului făcut de compania aeriană românească.