Un avion turistic s-a prăbușit peste o clădire în Italia. 8 morți printre care și un copil

Un avion turistic s-a prăbușit astăzi, duminică 3 octombrie, la San Donato Milanese (Milano), peste o clădire. Toți cei aflați la bord și-au pierdut viața, erau 8 persoane, printre care și un copil. Un incendiu a izbucnit în urma incidentului.

Un avion turistic s-a prăbușit peste o clădire în Italia. 8 morți printre care și un copil

Avionul, cu un singur motor, plecase de la Linate și ar fi trebuit să ajungă la Olbia.

Din cauze necunoscute încă, s-a prăbușit în apropierea stației de metrou San Donato Milanese, peste o clădire, cauzând declanșarea unui incendiu. La scurt timp au luat foc și câteva mașini aflate în apropiere. Coloanele de fum sunt vizibile la distanță de câțiva kilometri.

Din primele informații reiese că la bord se aflau șase persoane, plus pilotul și copilotul. Autoritățile italiene au transmis că toți cei prezenți la bord au decedat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Sunt în curs operațiuni de identificare, dar se pare că printre pasageri era și un copil. Potrivit pompierilor, în prezent nu există alte persoane implicate decât cele din aeronavă.

Conform celor relatate de publicația Fanpage.it, clădirea peste care s-a prăbușit avionul era în construcție și ar fi fost folosită pentru parcări și birouri.

Alarma a fost dată la ora 13.09, medici și paramedici de la 118 au fost trimiși la fața locului la bordul a patru ambulanțe, o mașină medicală și un elicopter. La fața locului se aflau polițiști din Milano, pompieri și polițiști locali. Dinamica accidentului nu este deocamdată clară.

@rotalianul