Badantă din Italia, găsită în comă alcoolică de fiica bătrânei asistate

Francesca, o italiancă în vârstă de 55 de ani, a trăit o experiență îngrijorătoare când a constatat că badanta mamei sale nu răspundea la telefon.

Ana era angajată de peste 5 ani în calitate de îngrijitoare și părea să fie o persoană serioasă și de încredere. Ea avea grijă de mama femeii italiene, o pensionară în vârstă de 80 de ani, relatează borderline24.com.

După mai multe încercări nereușite de a lua legătura prin telefon, Francesca s-a hotărât să meargă la domiciliul mamei sale pentru a vedea ce s-a întâmplat.

Când a ajuns acolo, a sunat la interfon, dar nu a primit niciun răspuns. Având o cheie de la apartament, a intrat și a descoperit o scenă îngrijorătoare, badanta era inconștientă pe canapea, cu sticle de alcool aruncate peste tot prin casă.

Francesca a alergat imediat în dormitorul mamei sale, unde a găsit-o pe bătrână dormind liniștită, apoi a sunat la numărul de urgență 118.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Paramedicii au transportat-o pe badantă în comă etilică la spitalul Policlinico din Bari, nu înainte de a verifica starea de sănătate a bătrânei.

Unul dintre operatorii de la 118 a declarat că nu este prima dată când intervin în astfel de cazuri, adăugând că uneori au fost nevoiți să acorde îngrijiri de urgență și bătrânilor aflați în comă etilică, împreună cu îngrijitorii lor.

De data aceasta, a concluzionat operatorul, situația s-a încheiat bine.