Badantă din Italia, îndrăgostită de fiul însurat al bătrânului. Soția este acuzată că a bătut-o pe amantă

Un caz ce pare desprins din scenariul unei telenovele a avut loc în Vallefoglia (Marche), unde o femeie în vârstă de 50 de ani este acuzată că a hărțuit-o pe amanta soțului său, nimeni alta decât badanta socrului.

Femeia, care a ajuns marți, 4 iulie, în fața judecătorului pentru audierea preliminară, a descoperit că soțul său avea o relație extraconjugală cu badanta socrului său.

Atunci când soția a aflat de relația dintre cei doi, îngrijitoarea era însărcinată.

Povestea de hărțuire a început însă când femeia a aflat că amanta soțului său nu reprezenta doar o simplă aventură, ci o relație mult mai profundă.

Inițial, soția a reușit să îi ierte infidelitatea, dar situația a devenit mai tensionată odată cu nașterea copilului. În fața acestei realități, bărbatul a ales să se mute de acasă și să locuiască în altă parte.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Femeia înșelată nu s-a resemnat, ci a început să-l urmărească și s-a prezentat la noua lui locuință, unde a dat peste amantă. Întâlnirea dintre cele două a escaladat rapid, transformându-se într-o altercație fizică violentă, în fața bărbatului pe care îl disputau.

A fost amanta, care lucrase ca îngrijitoare pentru tatăl soțului infidel, cea care a avut de suferit cel mai mult în urma altercației, ajungând la secția Urgențe. Medicii i-au acordat câteva zile de îngrijire medicală, fapt care a stat la baza plângerii pe care aceasta a depus-o la poliție împotriva soției.

Amanta susține că femeia a urmărit mașina soțului pentru a vedea dacă acesta se întâlnește cu ea, că a sunat-o la telefon și a insultat-o.

Aceste acțiuni i-au creat un stat de anxietate și agitație, forțând-o să-și modifice obișnuințele comportamentale și rutina zilnică. Din aceste motive, femeia de 50 de ani este acum acuzată de acte de hărțuire.

Avocata acesteia, Paola Gennari, se pregătește să demonteze acuzațiile, susținând că soția este de fapt adevărata victimă a întregii situații.

De cealaltă parte, soția, reprezentată legal de Andrea Monsagrati, s-a constituit ca parte civilă. Acum, cazul este în fața judecătorului care, la următoarea audiere, va trebui să decidă dacă va trimite femeia în judecată sau nu.