Badantă din Italia, lovită cu capul de pereți de bătrânul asistat, care era îndrăgostit de ea

Un bătrân italian din Frosinone, regiunea Lazio, s-a îndrăgostit de tânăra sa îngrijitoare, iar aceasta, interesată de bani și haine frumoase, a acceptat să devină amanta pensionarului. În schimb, ea a folosit după bunul său plac cardul bătrânului, relatează Frosinone web.

Problemele au început atunci când fiica bătrânului, și ea în căutare de bani, s-a implicat în poveste.

Ea a verificat tranzacțiile bancare ale tatălui său și a observat cheltuieli nejustificate pe care bătrânul nu le-a putut explica. În acel moment, îngrijitoarea a simțit că este suspectată și a decis să încheie relația și să plece de la locul de muncă.

Bătrânul, însă, nu a vrut să o lase să plece și a folosit violența ca să o oprească.

În timp ce îngrijitoarea încerca să părăsească locuința, bătrânul a prins-o de brațe și a împins-o cu forța într-un perete. Femeia s-a lovit cu capul de perete și a leșinat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Când și-a revenit a încercat să ceară ajutor prin telefon, dar bătrânul i-a smuls telefonul din mâini și i l-a distrus. În cele din urmă, femeia a reușit să scape și să fugă din casa pensionarului.

După ce a reușit să iasă din locuință, îngrijitoarea s-a prezentat la spital pentru a fi examinată și apoi la poliție pentru a depune o plângere.

În urma investigațiilor, bătrânul a fost pus sub acuzare pentru vătămare corporală și maltratare. Avocatul său, Roberto Capobianco, îl va apăra în instanță.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20