Badantă din Italia, moartă în timp ce se întorcea de la locul de muncă pe bicicletă

O tragedie devastatoare a zguduit comunitatea din Acerra, lângă Napoli, unde Aigul Rakhmatullina, o badantă în vârstă de 50 de ani, de origine rusă, și-a pierdut viața în urma unui accident rutier.

Conform publicației Il Mediano, accidentul a avut loc în plină zi, la ora 12:30, pe via Portella, un drum provincial din oraș, în timp ce îngrijitoarea se întorcea de la serviciu.

Aigul, care a emigrat în Italia acum 20 de ani pentru a lucra ca badantă, se întorcea de la locul de muncă, o familie din Pomigliano d’Arco.

Ea trimitea o mare parte din salariu familiei sale din Rusia, unde locuiesc fiica ei Ezla, mama sa în vârstă și doi frați.

În Italia trăia în concubinaj de 16 ani cu Vitaliy, ucrainean. În ciuda conflictului dintre țările lor natale, Rusia și Ucraina, cei doi se iubeau și respecta reciproc, o legătură stabilă și profundă care, din păcate, a fost întreruptă nu de conflict, ci de încă o tragedie rutieră.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În acea zi fatidică, îngrijitoarea se afla pe bicicletă, echipată corespunzător cu vestă reflectorizată și lumini, când a fost lovită din spate de o mașină.

Impactul a fost atât de violent încât a fost aruncată la câțiva metri distanță, căzând pe asfalt.

Victima a fost transportată de urgență la clinica Villa dei Fiori din Acerra, dar, în ciuda eforturilor medicilor, a decedat la ora 21:00, din cauza rănilor suferite.

Autoritățile au dispus efectuarea unei autopsii pe corpul victimei, efectuată la camera mortuară a spitalului din Napoli, și o expertiză tehnică pentru a reconstitui dinamica și cauzele accidentului.