O badantă din Italia și-a pierdut portofelul cu salariul și cardurile de credit. Găsit de un carabinier

O îngrijitoare din Taurianova, regiunea Calabria, a avut parte de emoții unice când, după ce și-a pierdut portofelul în care avea banii primiți ca salariu și cardurile de credit, a fost sunată de carabinieri să se prezinte la unitate. Unul dintre ei a fost cel care a găsit portofelul femeii, relatează LaC News24.

Pe lângă 800 de euro, badanta mai avea în portofel cardurile de credit pe care lipise codurile PIN și o agendă cu o listă scurtă de numere de telefon necesare pentru a păstra legătura cu rudele rămase în Bulgaria.

Din fericire, portofelul a fost găsit chiar de un carabinier care după ce a ieșit de la serviciu a hotărât să-și scoată copiii la o înghețată, în Largo XX Settembre. Acolo, în timp ce copiii savurau înghețata, atenția tânărului carabinier a fost captată de un portofel din piele, căzut pe trotuar, ascuns pe jumătate după picioarele unei bănci. După ce l-a ridicat a rămas uimit de ceea ce conținea, o sumă mare de bani în numerar.

Îngrijitoarea a putut astfel intra în posesia banilor și a cardurilor, neatenția sa având de această dată un final fericit.