O badantă din Italia a trimis doi indivizi pentru a-l bate și jefui pe bătrânul asistat: „Rahatul ăsta de moșneag e încă viu”

Un bătrân în vârstă de 83 de ani din Torino a fost victima unei agresiuni pusă la cale chiar de badanta care îl asista în timpul nopții și pe care o numise prin testament ca unică moștenitoare. Pensionarul a fost bătut crunt și jefuit de doi indivizi trimiși de îngrijitoare. Ea a fost interceptată de polițiști când spunea: „Rahatul ăsta de moșneag e încă viu!”

Giovanni Marini, era singur de ceva vreme și în urmă cu șapte ani apelase la o agenție de matrimoniale. Așa a cunoscut-o pe Maria Rovere, originară din Polistena, relatează La Stampa.

Relația dintre ei a durat numai câteva luni și s-au despărțit. În luna iunie a anului trecut Giovanni a rugat-o să stea cu el noaptea pentru că badanta de zi nu putea să lucreze ca îngrijitoare fixă.

I-a stabilit un salariu fix de 600 de euro, dar pentru Maria nu a fost suficient. Femeia fusese numită și unică moștenitoare a bătrânului, într-un testament care însă nu fusese depus la notar.

Ea i-a spus îngrijitoarei de zi făcând referire la bătrân: „Hai să ne punem de acord și să-l curățăm.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În același timp, a angajat doi indivizi, prin intermediul unor verișori de-ai săi din Venaria, pentru a-l jefui pe pensionar.

Cei doi bătăuși l-au surprins în casă în timp ce se uita la televizor. L-au lovit de mai multe ori cu patul unei pistol, apoi cu pumnii în față și peste cap, rupându-i nasul. De asemenea, au încercat să-i lege gura cu o cârpă pentru a-l împiedica să țipe și i-au legat mâinile cu cabluri. Agresorii au fugit cu trei ceasuri scumpe, în valoare de 10.000 de euro.

Chemată la poliție pentru a fi interogată în legătură cu agresiunea care avusese loc, ea a fost interceptată când spunea: „Rahatul ăsta de moșneag e încă viu!”, iar cei doi agresori își spuneau unul altuia: „Știi că pentru tâlhărie faci 6 ani?”

Badanta italiancă, cei doi bătăuși, dar și doi verișori care au fost intermediari, au ajuns în cătușe pentru tâlhărie și răni agravate.

@rotalianul