„Badantă” din Italia violată de un român. A ademenit-o cu un anunț pe Facebook, pretinzând că e femeie și caută o îngrijitoare

Carabinierii de la compania Corsico (Milano) au arestat marți, 25 septembrie 2018, un bărbat român de 39 de ani, rezident în localitatea Pero, care este acuzat că a violat o tânără „badantă” italiancă după ce a ademenit-o în locuința sa cu scuza că o duce la un loc de muncă.

Conform celor relatate de ziarul La Repubblica, se pare că bărbatul român a publicat un anunț pe Facebook în urmă cu câteva săptămâni, folosindu-se de un profil fals și pretinzând că este femeie, anunț în care scria că are nevoie de o îngrijitoare. O tânără italiancă s-a arătat interesată de această ofertă de muncă, iar bărbatul a invitat-o să meargă la Milano pentru un interviu.

Când a ajuns acolo, tânăra italiancă a fost dusă de bărbatul român în locuința sa din localitatea Pero, spunându-i femeii că va merge la locuința persoanei pe care va trebui să o îngrijească. Odată intrată în locuința bărbatului, femeia se pare că a fost sechestrată de acesta, apoi bătută și violată.

- Continuarea articolului după publicitate -

În urma denunțului făcut de femeie și a unei anchete condusă de autoritățile locale, pe numele bărbatul român de 39 de ani a fost emis un mandat de arestare preventivă, acesta fiind acuzat de viol și leziuni personale.

Susține publicația noastră!
CrystalDENT Milano CrystalDENT Milano

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate