„Badantă” din Italia violată de un român. A ademenit-o cu un anunț pe Facebook, pretinzând că e femeie și caută o îngrijitoare

Carabinierii de la compania Corsico (Milano) au arestat marți, 25 septembrie 2018, un bărbat român de 39 de ani, rezident în localitatea Pero, care este acuzat că a violat o tânără „badantă” italiancă după ce a ademenit-o în locuința sa cu scuza că o duce la un loc de muncă.

Conform celor relatate de ziarul La Repubblica, se pare că bărbatul român a publicat un anunț pe Facebook în urmă cu câteva săptămâni, folosindu-se de un profil fals și pretinzând că este femeie, anunț în care scria că are nevoie de o îngrijitoare. O tânără italiancă s-a arătat interesată de această ofertă de muncă, iar bărbatul a invitat-o să meargă la Milano pentru un interviu.

Când a ajuns acolo, tânăra italiancă a fost dusă de bărbatul român în locuința sa din localitatea Pero, spunându-i femeii că va merge la locuința persoanei pe care va trebui să o îngrijească. Odată intrată în locuința bărbatului, femeia se pare că a fost sechestrată de acesta, apoi bătută și violată.

În urma denunțului făcut de femeie și a unei anchete condusă de autoritățile locale, pe numele bărbatul român de 39 de ani a fost emis un mandat de arestare preventivă, acesta fiind acuzat de viol și leziuni personale.