Badantă la pisică. O pensionară din Italia a angajat o femeie care să aibă grijă noaptea de motanul său

Totul se întâmplă în zona Trapani, unde o doamnă în vârstă de 90 de ani, din Castelvetrano, a decis să angajeze o îngrijitoare pentru a monitoriza activitățile nocturne ale motanului său preferat. Deși la prima vedere pare o ciudățenie, este doar un act de afecțiune al venerabilei doamne M.L. pentru motanul ei, în vârstă de șase ani, pe numele său Danilo.

Nefiind sterilizat, motanul are mare nevoie de aceste „escapade” nocturne. Din acest motiv, doamna M.L. a decis să angajeze o îngrijitoare căreia îi plătește lunar 700 de euro, pentru a-i permite „craiului” să se întoarcă acasă la ora trei dimineața, la etajul patru al unui bloc fără ascensor.

Motanul Danilo a intrat recent în viața pensionarei. Era, de fapt, un motan fără stăpân, căruia, inițial, doamna îi dădea doar de mâncare. Ulterior însă, femeia s-a atașat de el și a decis să-l primească în casa ei, unde locuiește de aproximativ doi ani.

Legătura dintre doamnă și motan este atât de puternică, încât atunci când Danilo nu se întorcea acasă, doamna era foarte îngrijorată, nu putea închide ochii și îl chema prin interfon, lăsând ușa de la intrare întredeschisă. Pentru a evita acest lucru, a preferat să angajeze o îngrijitoare, o tânără mamă care era șomeră.

Programul îngrijitoarei începe, așadar, la ora 3:00, când Danilo obișnuiește să se întoarcă după escapadele sale nocturne și se termină la 7:30 dimineața, după ce l-a hrănit pe motan și l-a așezat frumos în brațele pensionarei care poate acum să se odihnească liniștită.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ca fapt divers, nu știm dacă doamna M.L. a văzut minunatul film muzical românesc „Veronica”, realizat magistral de regizoarea Elisabeta Bostan în anul 1972. Coincidență sau nu, norocosul său motan a fost botezat Danilo, în timp ce în filmul sus-menționat, regretatul actor Dem Rădulescu juca impecabil rolul motanului Dănilă.

@rotalianul