Badantă moartă în Italia lângă bătrâna asistată. Găsită de colega care venise să o schimbe la locul de muncă

O femeie în vârstă de 56 de ani a fost găsită moartă în casa din localitatea La Spezia (Liguria) unde lucra ca îngrijitoare.

Descoperirea trupului neînsuflețit al badantei a fost făcută în jurul orei 16:00 de miercuri, 18 ianuarie, de colega sa, care urma să o schimbe la locul de muncă.

Colega badantei a înțeles că ceva nu este în regulă încă din momentul în care a sunat la ușa apartamentului de pe Corso Nazionale, dar nimeni nu i-a deschis. Pentru că nu avea cheie de la locuința respectivă a sunat la 112, relatează publicația La Spezia.

La fața locului au sosit pompierii și Asistența Publică din La Spezia. Ușa a fost deschisă și în interior a fost găsit trupul fără viață al îngrijitoarei de naționalitate dominicană.

În interiorul locuinței se afla și bătrâna în vârstă de 90 de ani de care cele două îngrijitoare aveau grijă, prin rotație. Fiind imobilizată la pat și în condiții precare de sănătate, pensionara nu a putut reacționa.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Corpul îngrijitoarei dominicane zăcea pe un pat adiacent celui pe care se afla bătrâna bolnavă. Se presupune că badanta s-a simțit brusc rău și a decedat, fără să mai aibă timp să sune la salvare.

Când a fost găsită era deja prea târziu, după toate probabilitățile femeia era moartă de câteva ore.

La fața locului s-au prezentat și forțele de ordine pentru verificările de rigoare.