Badantă moartă în Italia, sub ochii bătrânei imobilizate la pat. Pensionara a stat 24 de ore alături de trupul neînsuflețit

O îngrijitoare în vârstă de 70 de ani, care lucra în localitatea Uscio, lângă Genova, a decedat brusc în casa bătrânei pe care o îngrijea, informează Fanpage.

Pensionara, în vârstă de 100 de ani, imobilizată la pat și incapabilă să se miște, a fost martoră la întreaga scenă fără a putea face însă nimic. Ea a stat cel puțin 24 de ore în aceeași cameră cu trupul neînsuflețit al badantei sale.

Nefericita situație a fost descoperită doar în seara de luni, 25 martie, când o rudă a pensionarei a telefonat de mai multe ori, fără a primi însă vreun răspuns.

Familia pensionarei, care nu locuiește în zonă, s-a alarmat și a decis să ceară ajutorul forțelor de ordine.

Carabinierii, pompierii și personalul medical de la 118 au ajuns la locație în jurul orei 20:00. Când au intrat în casă, pentru îngrijitoare nu se mai putea face nimic.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Corpul fără viață al femeii zăcea pe podea, în aceeași cameră cu bătrâna.

Din primele examinări ale corpului victimei, se pare că moartea femeii a avut loc cu aproximativ o zi înainte.

Pe cadavru nu erau semne de violență. Se presupune că badanta s-a simțit brusc rău și a decedat din cauza unei probleme de sănătate.

Pensionara de o sută de ani, legată de pat și incapabilă să se miște, ar fi fost martoră la întreaga scenă fără a putea face însă nimic, rămânând astfel o noapte și o zi fără asistență, cu cadavrul badantei în camera sa.

Pensionara, în stare de șoc, a fost examinată de personalul medical care a sosit la fața locului și apoi transferată preventiv la unitatea de primiri urgențe a spitalului din Lavagna pentru investigații.

Corpul îngrijitoarei, în schimb, a fost dus la morgă și pus la dispoziția autorității judiciare pentru o eventuală autopsie.