O badantă moldoveancă din Italia a fugit cu bijuteriile și banii bătrânei după numai o săptămână de lucru

O femeie în vârstă de 81 de ani din Taurisano a fost victima unui jaf, fiindu-i furate bunuri de către propria îngrijitoare, o moldoveancă de 42 de ani.

Familia pensionarei a alertat carabinierii, care au reușit să o localizeze și să o rețină pe moldoveancă în Ugento, regiunea Puglia, relatează publicația Pianeta Lecce.

- Continuarea după publicitate -

Conform informațiilor, îngrijitoarea fusese angajată cu doar o săptămână în urmă printr-o agenție, dar nu își îndeplinise îndatoririle în mod corespunzător.

După ce a fost mustrată de reprezentantul agenției, aceasta a manifestat nemulțumire și a părăsit-o pe bătrână fără a-i oferi asistența necesară.

Înainte de a pleca, a sustras, însă, un colier cu un pandantiv de aur în valoare de aproximativ 500 de euro și 100 de euro în numerar din portofelul bătrânei.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În momentul în care îngrijitoarea se grăbea să fugă la volanul unei mașini Fiat Panda de culoare galbenă, o angajată a ASL (autoritatea sanitară locală) care se ocupa de spălarea bătrânei a sosit la locuință.

Aceasta a observat plecarea precipitată a îngrijitoarei și a alertat familia, care la rândul său a contactat carabinierii.

Autoritățile au identificat și au interceptat rapid moldoveanca în Ugento, reușind să recupereze bunurile furate. Îngrijitoarea a fost ulterior acuzată de furt agravat.