Badantă moldoveancă înecată în cadă de fiul bătrânei asistate. Bărbatul riscă închisoarea pe viață

A început procesul italianului care a înecat-o pe Snejana Bunacalea, 43 de ani, badanta moldoveancă a mamei sale, care locuia la Altavilla Silentina, în provincia Salerno (Campania). Procurorul a cerut ca inculpatul să fie condamnat la închisoare pe viață, informează L’Occhio di Salerno.

Totul s-a petrecut pe 5 martie 2020

Snejana Bunacalea era angajată ca îngrijitoare de mama lui Gerardo Cappetta. Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, s-a îndrăgostit de femeia moldoveancă, dar ea nu era interesată de el.

Gerardo Cappetta și Snejana Bunacalea. Sursa foto: L’Occhio di Salerno

Mai mult, femeia cunoscuse pe altcineva, iar în acea seară tocmai se întorsese de la o cină cu bărbatul respectiv. Fiul bătrânei o aștepta la poartă și între cei doi a început o discuție aprinsă.

Snejana s-a retras apoi în casă și a dat drumul la apă în cadă să facă o baie. Bărbatul a urmat-o și furios la culme a lovit-o, apoi a prins-o de păr, a imobilizat-o și a ținut-o în genunchi lângă marginea căzii, cu capul în apă. Femeia a murit înecată. Asasinul nu s-a oprit decât atunci când a văzut că victima sa nu mai dădea niciun semn de viață.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Bărbatul italian a aranjat apoi totul încât să pară că femeia s-a simțit rău în timp ce făcea baie și ar fi leșinat. A sunat la 112 și a solicitat o ambulanță, iar carabinierilor care au intervenit la fața locului le-a spus că îngrijitoarea mamei sale avea probleme de sănătate.

Potrivit procurorului Bianca Rinaldi, fapta lui Gerardo Cappetta, nu a fost un accident, ci o crimă. Bărbatul ar fi ucis-o cu sânge rece pe femeia de care se îndrăgostise și riscă acum închisoarea pe viață.

Distribuie acest articol