Badantă română arestată în Italia. Ani de zile l-a agresat pe bătrânul de care ar fi trebuit să aibă grijă

O îngrijitoare de naționalitate română în vârstă de 47 de ani a fost arestată de carabinieri la Carbonara di Nola, o localitate din provincia Napoli, sub acuzația de agresiune împotriva bătrânului pe care îl îngrijea, informează Fanpage.

Atenția asupra cazului a fost atrasă de vecinii care au sunat la carabinieri. Militarii s-au prezentat la domiciliul bătrânului și au început verificările. Ușa le-a fost deschisă de îngrijitoarea care nu înțelegea ce se întâmplă.

Carabinierii l-au întrebat pe pensionarul în vârstă de 85 de ani dacă sunt probleme în casă și acesta a spus că are nevoie de ajutor.

Femeia și pensionarul au fost rugați să-i însoțească pe carabinieri în cazarmă. Conform celor declarate de bătrânul care nu are copii, îngrijitoarea l-ar fi supus ani de zile la umilințe, amenințări și bătăi.

Versiunea sa a fost considerată credibilă și confirmată de examinările medicale efectuate ulterior. Personalul medical de la 118 au descoperit mai multe vânătăi și semne pe trupul pensionarului, dovezi clare ale agresiunilor fizice la care a fost supus.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Badanta a fost arestată și dusă la închisoarea din Pozzuoli.

@rotalianul