Badantă română arestată în Italia. Era beată la locul de muncă și a amenințat-o pe bătrâna asistată

O femeie de naționalitate română, în vârstă de 50 de ani, a fost arestată la Rimini, în Emilia-Romagna, după ce s-a constatat că a supus bătrâna pe care o îngrijea la amenințări și rele tratamente.

Ar fi trebuit să aibă grijă de bătrâna care i-a fost încredințată cu o lună de zile în urmă, dar, în schimb, îngrijitoarea română a supus-o pe pensionară la tot felul de violențe, amenințări și la un stres continuu.

Cele două locuiau într-un imobil din zona spitalului, informează Rimini Today. Punctul culminant a fost atins duminică seara, 23 ianuarie, când vecinii au auzit țipete venind din apartament și, alarmați, au sunat la poliție.

În momentul când agenții au sosit la fața locului bătrâna era ieșită afară, în frig, de frica badantei. Urcând în casă, polițiștii au găsit-o pe îngrijitoare sub influența băuturilor alcoolice și cu un cuțit în mână. La vederea acestora, românca a reacționat atacând agenții care, nu fără dificultate, au reușit să o blocheze și să o încătușeze.

Dusă la secția de poliție, a reieșit că femeia era de fapt o veche cunoștință a polițiștilor. Ea a mai avut avut probleme, în legătură cu un alt scandal în care a fost implicată. La finalul cercetărilor a fost arestată pentru rezistență la un funcționar public și amenințări agravate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Luni dimineață, judecătorul a validat arestarea acuzând-o pe femeie și pentru infracțiunea de rele tratamente. Avocatul apărării a intervenit și judecătorul a decis să o judece pe îngrijitoare în libertate, cu interdicția de a-și părăsi noaptea domiciliul.

Distribuie acest articol